miercuri, 26 mai 2010

Despre descoperirile din Egipt

Citeam aseara ''RAMTHA - Reflectiile unui maestru despre istoria umanitatii'' - vol..2.Spre sfirsit cele scrise acolo m-au dus cu gindul la articolul publicat de Gabi S pe blogul Dincolo de limite, cel intitulat ''Descoperiri recente tinute secret in Egypt''
Iata ce ne spune Ramtha:
''Elev: In Marea Piramida din Cheops,Camera Regelui,este cea mai puternica parte a piramidei.sau mai este altă parte cu energie mai mare ?
Ramtha: Aceasta este cea mai energetica parte, deşi mai sunt,în afară ,care conţin în pereţi papirusuri din timpuri antice.Ele sunt acolo unde se păstrează cel mai bine.In ceea ce se cheamă Camera Reginei,energia vine din Camera Regelui. A fost iubire dată iubirii.Mai sunt multe camere care sunt un mare mister pentru oamenii voştri de ştiinţa.
................................................................................................................................
Prima şi cea mai dominantă cameră este în ceea ce se cheamă laba stingă a Sfinxului. Este o cameră cu papirusuri şi suluri antice,care ar uimi pe oricine. Şi este acolo o uşa care duce la un pasaj către ceea ce se cheamă intrarea laterală In Camera Regelui şi apoi jos în ceea ce se cheamă cincisprezece fantome în ceea ce se cheamă Pâmînt şi apoi se în clină şi se conectează cu Turcia,cu ceea se cheamă poli,cu ceea ce se cheamă Yucatan şi ceea ce este numit Rusia,şi cu Mongolia ,apoi cu soarele interior.
E: Camera din piciorul Sfinxului,este ceea ce se mai numeşte holul recordurilor ?
R.: Holul recordurilor este scris în piatră.Holul interior,entitate,este o cavitate.Mai este un hol acolo.Sunt ceea ce se cheamă nişte pereţi interiori pe care mesajele sunt scrise în piatră vie.Ei au fost văzuţi deja şi vor fi gâsiţi.....''

 Nu e de mirare ca sapa  de zor.
Odata pornit pe acest drum de intoarcere Acasa toate incep sa curga, Daca e nevoie de o anume informatie oricit ar incerca uni sa o ascunda, ea va razbate cumva.Totul e sa mergi.




4 comentarii:

  1. Foarte interesant articolul care vine in completarea la ce am postat eu. Multumesc!
    Te felicit pt blog!
    Numai bine!

    PS: as dori si eu te rog carti cu Ramtha daca mai ai, da-mi un semn...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru vot, Mihai, Te-am descoperit destul de greu, dar am reusit!Namaste !
    Te-am trecut la blogrol

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Mihai,
    Am o rugaminte la tine , daca vrei sa treci la blogrol si blogul Lumina eului interior cu adresa
    http://eulinterior.blogspot.com/feeds/posts/default (numai asa preia feedul)
    Eu te-am trecut si pe acest blog
    Iti multumesc cu prietenie

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze pt. intirziere dar nu am avut acces la internet o vreme. O sa pregatesc o pagina de download cu cartile lui Ramtha si nu numai pe www.acumaici.com Felicitari si voua si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere