Interviuri

Interviu cu H.W.L. Poonja (Papaji) 
Papaji s-a nascut in Gujrunwala, Pakistan. Mama sa a fost sora lui Swami Rama Tirtha, unul din cei mai faimosi sfinti ai Indiei. Se spune ca la varsta de opt ani a experimentat primul sau samadhi. A dus o viata normala, s-a casatorit si a avut doi copii, a fost inrolat si in armata. Insa iubirea sa pentru Dumnezeu a fost atat de intensa incat s-a hotarat sa-si caute un maestru spiritual, pe care l-a intalnit in 1944 in persoana lui Sri Ramana Maharshi. Aceasta intalnire a insemnat pentru Papaji realizarea propriului Sine. In anii urmatori s-a intors la familia lui si a muncit pentru a o intretine, calatorind de asemenea in India, Europa si America de Nord. Dupa ce a iesit la pensie in 1966, s-a retras din nou la Lucknow, locul iluminarii sale, unde a primit vizitatori din intreaga lume.
     In satsangurile sale insista pe adevarul suprem al traditiei Advaita Vedanta, conform caruia Sinele este deja iluminat si liber, pe faptul ca nu exista nici o diferenta intre guru si devotat, ajungand chiar la ideea ca nu exista nici un maestru, nici un discipol si nici macar un mesaj de transmis. 

.........................................................................................................................

Despre dedublarea astrala (OBE)

Un interviu luat de italieni, lui William Buhlman , un expert în acest domeniu al proiecţilor astrale controlate şi conştiente. Experimentarea unei călătorii astrale te duce dincolo de credinţele mentale despre viaţă, realitate, spirit, suflet şamd , ele ajută căutătorul spiritual să treacă  în dimensiunea experienţială, de dincolo de speculaţii, producându-se astfel o reală trezire spirituală. Aceasta este o experineţa care poate schimba viaţa oricui, poate schimba complet şi la modul cel mai profund, paradigma de viaţă, de la materialism la spiritualism.