marți, 4 mai 2010

T.A.L.A.M

  Ce este T.A.L.A.M - ''Truth About Life and Manifestation''

  Traim intr-o lume care nu este deloc ceea ce credem ca e, o lume iluzorie. Stiinta cuantica a dovedit recent acest lucru. Acum stim ca nu traim intr-o lume a materiei, ci, mai degraba, intr-o lume a energiei, in care granitele dintre noi si ceilalti, dintre noi si tot ceea ce ne inconjoara cu greu pot fi definite.
   In carti si filme de genul “Secretul”, ni s-a spus ca putem influenta ceea ce se intampla in viata noastra, ca detinem puterea de a influenta si manifesta tot ceea ce dorim. Si, totusi, desi este o informatie necesara extinderii constiintei, nu este si suficienta, caci nu ne ofera metodele concrete, practice prin care putem “materializa” toate aceste lucruri.

   Acum, pentru prima data, a fost creat si facut disponibil publicului larg, un program care ne invata modalitatea prin care aceste lucruri se materializeaza, precum si pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a indeplini dorintele noastre profunde. Numele acestui program este T.A.L.A.M.
   Spre deosebire de alte programe, T.A.L.A.M. nu este o descriere a efectelor cuantice si nici nu contine sugestii a ceea ce ar putea fi posibil de realizat. T.A.L.A.M. ofera instructiuni concrete si specifice, despre cum sa ne schimbam atat propriul camp energetic, cat si campurile existente in jurul nostru, care determina materializarea a ceea ce dorim sa manifestam in viata noastra. Ne ofera tehnici specifice pe care le putem folosi pentru a-i influenta pozitiv pe ceilalti, pentru a crea in mod constient evenimentele din viata noastra si mult mai multe.

Cine este Justis Chase?

  Creatorul programului T.A.L.A.M.este Justis Chase (www.justischase.com). Avand o experienta de peste 30 ani in domeniul relatiilor interumane a ajutat de-a lungul timpului, nenumarati oameni, prin seminariile sale inovatoare, atelierele de lucru si pregatirile individuale pe care le-a sustinut. Programele sale de manifestare au fost predate pretutindeni in lume. Este autorul cartii “Magia placerii” care a fost publicata in 16 tari.
   Justis Chase traieste in Canada, in provincia Saskatchewan. In 2007, a pus bazele centrului T.A.L.A.M. din Europa, in Belgia, centru care sustine o intensa activitate de prezentare a programului conceput de Justis Chase, in cadrul unor seminarii de weekend. Anual, sute de oameni sunt instruiti aici de catre echipa coordonata de Justis Chase, Hilde Geeraert si Marc Van Rymenant  La invitatia Agentiei Wyn Events, dupa aproape 1 an de negocieri pentru obtinerea unui tarif preferential pentru Romania (de 5 ori mai mic decat preturile practicate in SUA, Canada si Europa vestica si centrala), tinand cont de climatul economic si social al tarii noastre, Justis Chase a acceptat sa vina pentru a prezenta programul T.A.L.A.M.
   Acest program este o premiera in Romania.
Seminarul se va desfasura in conditii excelente cu traducere simultana, pauze de cafea, pranz, iar ca bonus, fiecare participant va primi codurile de descarcare ale celor 13 module audio (mp3) ale programului de manifestare in timpul somnului, a caror valoare este egala cu taxa de participare.

Ce cuprinde seminarul?

Seminarul se desfasoara pe durata unui weekend, de vineri seara pana duminica la ora 16.30.
Programul seminarului  incepe cu descrierea a ceea ce-i opreste de fapt pe oameni sa manifeste tipul de viata pe care si-l doresc, si cum cei din jur le afecteaza creatia, si ceea ce trebuie facut in legatura cu acest fapt. Urmeaza exemple concrete de intelegere a faptului ca lumea in care traim nu este ceea ce am invatat a fi, ea este o lume a energiei si nu materiala, si cum aceasta energie poate fi transformata in aproape orice ne dorim.  In prima parte a programului, sunt exemplificate numeroase dovezi stiintifice, cat si exercitii practice la care sunt antrenati toti participantii.

Se vor prezenta apoi motivele care genereaza si sustin frica si cum actioneaza de fapt aceasta, de unde vine si cum ne diminueaza energia. Se vor efectua exercitii practice care ne invata cum sa eliminam frica si cum sa  folosim energia eliberata pentru a crea lucruri noi si minunate in viata noastra.

Vom ajunge la marile intrebari din viata noastra, cum ar fi “de ce sunt aici si ce ar trebui sa fac” si raspunsurile lor, astfel incat oamenii sa inteleaga cat mai exact. Se vor executa exercitii care sa-i ajute pe oameni sa inceapa sa-si recreeze existenta pe care o duc, relatiile cu ceilalti, inclusiv relatiile de dragoste sau de afaceri in care sunt implicati.

Astfel, vom ajunge sa intelegem cum a fost co-creata lumea in care traim si cum putem schimba lucrurile, la nivel individual.

Vom invata cum ne putem modela destinele si viitorul, prin cunoasterea adevaratelor  noastre dorinte.

Vom invata cum sa eliminam “palavrageala” egoului si cum sa comunicam direct cu sinele nostru inalt si cum sa reducem la tacere “fantomele sau demonii” cu care ne-au obisnuit cei din jur spunandu-ne ca “nu putem face asta” sau ca “nu suntem destul de buni pentru a face asta”. Acest exercitiu este extrem de valoros pentru ca elimina efectul negativ al “blestemului de sine” si il inlocuieste cu o stare de fericire si implinire.
Vom incheia prin a invata cum sa-i influentam pe cei din jur sa actioneze in aceleasi directii cu noi, astfel incat, sa  transformam lumea inconjuratoare.

Cei ce sunt interesati pot gasi AICI formular de inscriere pt. seminarul de la Bucuresti iar AICI pt. cel de la Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu