joi, 3 iunie 2010

Oportunităţi de evoluţie în Nodul de Haos

Un mesaj planetar de la Hathori transmis prin Tom Kenyon 

15 Aprilie 2010

În acest mesaj planetar dorim să abordăm chestiunea măriri sferei Nodului Haotic în care aţi intrat.
Accentul comunicării noastre se pune pe efectele mai mult sau mai puţin subtile asupra conştiinţei voastre, ca rezultat al schimbărilor planetare care se petrec acum. Aşa cum am spus în comunicările noastre anterioare, este şi mai dificil să prezicem, cu acurateţe, evenimente seismice şi vulcanice, deoarece aţi intrat într-o etapă foarte volatilă.
În octombrie 2009 am prezis că veţi intra într-un Nod de Haos şi că guvernele şi instituţiile voastre vor avea dificultăţi în a lupta cu aceste nivele de haos. Şi acest lucru se petrece, de la vremea extrema şi aberantă de pe tot globul, până la o creştere a activităţii seismice şi la recenta erupţie vulcanică din Islanda. Aceste diverse expresii ale Nodului de Haos vor continua să se amplifice şi să interacţioneze în moduri imprevizibile şi creatoare.
Accentul comunicării noastre nu se pune pe provocările la nivel fizic pe care le veţi înfrunta pe măsură ce Nodul de Haos îşi măreşte sfera sa, ci mai degrabă dorim să ne concentrăm asupra oportunităţilor de evoluţie care vă aşteaptă, dacă sunteţi pregătiţi să le asumaţi.
În primul rând, să postulăm o idee care ar putea fi nouă pentru unii, dar o informaţie veche pentru alţii.
Noi vedem Pământul asemănător cum vă vedem pe voi, ca o geometrie de lumină sub forma unui ou luminos. Ca şi voi, planeta are canale de energie subtilă. În corpul vostru, aceste conducte de energie subtilă sunt cunoscute sub denumirea de meridiane – care sunt în legătură cu forţa de viaţă a organelor voastre vitale – sau de nadisuri – un sistem de canale energetice mai complex şi mai subtil, ce este în relaţie cu chakrele.
Pământul are propria reţea sau „reţea de lucru” de canale de energie subtilă. Unele sunt numite linii de forţă. Acestea sunt conducte prin care curge energia subtilă prin corpul planetei, similare cu canalele voastre de energie subtilă. Bineînţeles, energiile care trec prin canalele de energie subtilă ale planetei sunt mult mai puternice decât cele care trec prin corpul vostru. Cu toate acestea, există o relaţie între meridianele / nadisurile voastre şi liniile de forţă ale Pământului.
Planeta intră într-o altă fază a procesului ei de ascensiune. Şi acest lucru este indicat de mulţi factori, pe unii îi puteţi detecta, pe alţii nu. Doi dintre aceşti factori sunt în legătură cu cutremurele şi activitatea vulcanică.
Înainte de un cutremur sau de o erupţie vulcanică există o circulaţie masivă de energie subtilă prin liniile de forţă ale planetei, în vecinătatea evenimentului seismic. Aceasta se petrece înainte de mişcarea tectonică. Schimbările tectonice sunt generatoare de activitate seisimică, aşa cum a descoperit ştiinţa voastră. Dar influxul de energie subtilă prin meridiane (linii de forţă), în vecinătatea unui cutremur, se petrece cu ore, zile chiar şi săptămâni înainte de cutremurul propriu zis, sau de erupţia vulcanică. Este vestitorul evenimentului propriu zis. Dorim să abordăm acest aspect, deoarece aceste fluctuaţii în meridianele, sau liniile de forţă ale Pământului, vă afectează direct.
Mulţi dintre voi experimentează răspunsuri ce rezonează în corpul vostru. Asta înseamnă că atunci când energia subtilă, aflată în relaţie cu un eveniment seismic sau o erupţie vulcanică apropiată, se mişcă printr-o linie de forţă a planetei, poate exista o mişcare corespondentă în propriul vostru sistem de meridiane. Este ca şi cum deveniţi un barometru pentru ceea ce urmează să se petreacă. Unii oameni sunt mai sensibili la asta decât alţii, astfel încât efectele pot fi mult mai pronunţate în aceştia. Persoanele sensibile răspund energiilor subtile ale schimbărilor planetei ce se petrec la mii de mile depărtare de evenimentul propriu zis. Dar şi cei care sunt mai puţin sensibili pot simţi efectele. Datorită faptului că activitatea seismică şi cea a vulcanilor este în creştere, mulţi dintre voi experimentează o mărire a acestor răspunsuri rezonante bizare în corpul vostru. Şi către acest lucru dorim să ne îndreptăm atenţia.
Înţelegem şi apreciem consecinţele tragice ale activităţii seismice şi vulcanice asupra realităţii voastre tri-dimensionale, dar dorim ca voi să ştiţi că aceleaşi evenimente creează deschideri energetice, portale de evoluţie prin care voi puteţi intra.
Acestea nu sunt doar vestitorii modificărilor în aspectul fizic al Pământului; sunt vestitorii schimbărilor conştiinţei umane şi planetare.
Iată câteva din efectele fizice şi emoţionale produse de aceste energii subtile ce sunt în relaţie cu cutremurele. Amintiţi-vă că atunci când un cutremur sau o erupţie vulcanică este iminentă, există o curgere de energie subtilă prin meridianele sau liniile de forţă ale Pământului, în vecinătatea envenimentului seismic. Simultan, există răspunsuri rezonante în corpul vostru fizic, mai ales la cei care sunt sensibili. Atunci când există o circulaţie a acestei energii subtile prin sistemul vostru personal de meridiane, se pot petrece tot felul de fenomene stranii.
Acestea includ, dar nu sunt limitate la, o creştere a provocărilor memoriei de scurtă durată, episoade de încălzire sau răcire bruscă a corpului, disconfort fizic inexplicabil şi chiar durere care apare fără nici un motiv şi apoi se disipează.
S-ar putea să experimentaţi şi momente scurte de provocări în gândire şi în ordonare. Episoadele de descreştere bruscă a energiei vor fi mai dese. În aceste neobişnuite stări energetice, va fi ca şi cum brusc nu mai aveţi energie disponibilă. V-am vorbit despre asta în mesajele anterioare, dar din ce în ce mai multe persoane se vor plânge de oboseală, epuizare şi, în acelaşi timp, de incapacitatea de a se odihni. Vor creşte momentele în care vă veţi simţi că adormiţi de-a-n picioarelea. Dacă sunteţi într-un loc unde vă puteţi întinde, sau cel puţin puteţi închide ochii, acesta este cel mai bun mod de a rezolva situaţia. Adesea, când se petrece acest lucru, este un efect al curgerii energiei subtile seismice prin sistemul energetic al Pământului sau liniile de forţă.
Acestea sunt momente în care însăşi Pământul îşi schimbă nivelele de conştiinţă planetară şi voi puteţi merge împreună cu planeta. Puteţi intra în stări profunde de conştiinţă în aceste momente. Sfatul nostru este să lăsaţi lumea şi să vă abandonaţi experienţei de a intra în voi înşivă. Unii dintre voi vor intra în lumi interioare ale realităţii care au efecte puternice de vindecare şi de hrănire. Alţii vor simţi ca şi cum au leşinat şi nu-şi mai amintesc ce s-a întâmplat. Dar, dacă în aceste momente vă permiteţi să vă odihniţi, chiar în mijlocul activităţilor voastre cotidiene, veţi avea imense beneficii.
Uneori, unii dintre voi ar putea să experimenteze reacţia opusă. Aţi putea simţi că trupul vostru intră într-o hiper-stare, fără nici un motiv aparent, ca şi cum i s-a accelerat metabolismul. Dacă sunteţi conştienţi de energiile subtile, veţi observa că acesta este rezultatul corpurilor voastre energetice subtile (precum KA), ce vibrează la o frecvenţă mai mare decât cea normală pentru voi. Acest sentiment de accelerare ar putea să dureze momente scurte, sau să dureze câteva ore. În timpul acestor hiper-stări de conştienţă, aţi putea experimenta o descărcare de informaţie cosmică şi/sau de lumină spirituală. De asemenea, aţi putea observa că canalele de energie subtilă din corpul vostru se deschid spontan şi că rezultă o amplificare a curgerii de energie subtilă prin aceste canale. Pe cât ar părea de ciudate aceste stări ale corpului şi minţii, ele sunt punctele de plecare în evoluţie. Din păcate pentru ritmurile zilnice ale corpurilor voastre, aceste stări unice ale corpului şi minţii apar adesea la momente nepotrivite. Dacă vă puneţi de acord cu ele şi vă daţi seama că sunt daruri pentru evoluţie, puteţi obţine un mare beneficiu din ele.
În timp ce Holonul Ascensiunii şi Holonul Echilibrului, pe care vi le-am dat în comunicările anterioare, vă vor fi cu siguranţă de folos (şi pot fi utilizate în beneficiul vostru), nu există o modalitate de a evita efectele fizice ale acestor evenimente seismice asupra corpului şi conştiinţei voastre. Astfel, sfatul nostru este să le acceptaţi, mai degrabă decât să le rezistaţi. Vedeţi-le aşa cum sunt, oportunităţi de evoluţie.
În această comunicare vă dăruim şi Acordarea Dimensională a Inimii. La sfârşitul acestui mesaj veţi găsi o legătura la această meditaţie pe sunete. Aceasta este o acordare neobişnuită, deoarece vine din viitor şi dintr-o energie a Pământului care nu există încă acum.
Vă sugerăm să o ascultaţi, într-un mod similar cu cel indicat pentru Acordarea Dimensională a Pinealei. În timp ce ascultaţi, plasaţi-vă conştienţa în cheakra inimii şi imaginaţi-vă că sunetele pe care le auziţi ies din centrul inimii. Acest cod de ascensiune va ajuta inima voastră să se stabilizeze şi să găsească uşurare şi confort dintr-un aspect viitor al Pământului. Scopul este de a vă ajuta să vă susţineţi în evenimentele haotice şi volatile care se desfăşoară înaintea voastră. Sunetele sunt esenţa vibratorie a noului Pământ, un Pământ înălţat. Este promisiunea unei noi lumi şi voi purtaţi seminţele acelei lumi în chiar inimile voastre.
În cele din urmă, dorim să recunoaştem timpurile dificile în care păşiţi. În acelaşi timp treceţi pragul unei porţi către o extraordinară ridicare evoluţionară.
Indiferent de locul unde locuiţi pe Pământ, indiferent de situaţia voastră de viaţă sau de circumstanţele pe care le înfruntaţi, dacă îmbrăţişaţi ceea ce se desfăşoară în viaţa voastră ca pe un dar de evoluţie, veţi creşte în conştiinţă şi veţi trece, cu graţie şi umor, prin portalul care este Nodul de Haos.
Hathorii

Gânduri şi observaţii de la Tom

Hathorii mi-au spus după cutremurul din Haiti că vor avea loc mai multe cutremure mari consecutive de a-lungul Inelului de Foc (vezi mesajul din 13 ianuarie 2010, numit Haiti şi Nodul de Haos).
Aceste cutremure se vor petrece destul de aproape unele de altele şi vor indica o evoluţie energetică semnificativă în propria ascensiune a Pământului. (Notă: „relativ destul de aproape” este încă un termen relativ, atunci când ai de a face cu fiinţe aflate dincolo de simţul nostru de timp şi spaţiu, deoarece ele nu au cu adevărat un simţ al timpului liniar, aşa cum îl avem noi). După ce au spus asta, Hathorii mi-au indicat că cutremurul de 8.8 grade din Chile a fost unul din aceste cutremure consecutive.
De asemenea, ei mi-au spus că cutremurul recent din Baja California de 7.2 grade, care a afectat o mare zonă, inclusiv Los Angeles, a fost şi el un astfel de cutremur consecutiv, ce indică o evoluţie energetică semnificativă în propria ascensiune a Pământului.
Cei interesaţi de seismologie, vor găsi un comentariu interesant făcut de Hathori, chiar după cutremurul din Baja. Ei spun că acesta a fost punctul central al unei schimbări tectonice care se întinde până în Imperial Valley şi la cutremurul care a avut loc acolo în 1979 (de a-lungul graniţei cu Mexic). Acel cutremur a avut o intensitate de 6.5 grade. Hathorii mi-au spus că punctul central al acestei schimbări tectonice înseamnă că va fi o creştere (nu o descreştere) a activităţii seismice în această regiune. (Vă rog să vă reamintiţi că eu doar transmit ceea ce îmi spun. Nu pretind că înţeleg legătura dintre cutremurul din 1979 şi cel recent din Baja).
De asemenea, ei au spus să ne aşteptăm la alte cutremure mari nu numai în această zonă, în toată lumea, în special în Cercul de Foc (o zonă intens seismică ce trece prin Asia, Indonezia, Australia, Noua Zeelandă şi coasta de vest a Americii de Sud şi a celei de Nord).
La scurt timp după recenta erupţie a vulcanului din Islanda, Hathorii mi-au spus că asta va duce la ceva mai mare. Şi într-adevăr, când scriu aceste rânduri, au mai avut loc câteva erupţii, cea mai recentă închizând aeroporturile din cea mai mare parte a Europei, datorită cantităţii imense de cenuşă vulcanică din aer, care poate detriora puternic motoarele avioanelor, făcându-le să se prăbuşească.
Din punctul meu de vedere, ne aflăm într-un Nod de Haos, aşa cum a fost prezis de Hathori în octombrie 2009 (vezi mesajul din 8 octombrie intitulat Noduri de Haos şi Acordări Dimensionale).
Conform Hathorilor, atât evenimentele seismice / vulcanice recente cât şi cele viitoare vor inaugura accelerarea procesului de ascensiune.
Nu am înţeles ce vroiau să spună cu exactitate, dar acum mi se pare clar că Hathorii văd activitatea seismică şi vulcanică nu numai că are efecte evidente pe plan fizic, ci şi unele mai subtile şi mai puţin vizibile, atât asupra conştiinţei planetare cât şi asupra celei umane.
Atât eu cât şi prietenii şi asociaţii mei, putem da mărturie despre ciudatele aberaţii de care vorbeau Hathorii în acest mesaj, inclusiv despre disconfortul fizic neobişnuit şi trecător, despre perturbările somnului, despre provocările memoriei de scurtă durată şi despre ceea ce au numesc sidromul creierului înceţoşat – o degradare temporară a stilului obişnuit de gândire, cât şi a capacităţii de rezolvare a problemelor şi a temporizării. În aceste circumstanţe ciudate şi, din fericire, pe perioade surte, eu simt cum îmi scade IQ-ul cu zeci de puncte şi apoi, inexplicabil, se întoarce la normal.
Există inexplicabilile căderi de energie. Atunci când se petrec acestea, simt ca şi cum am fost debranşat de la o sursă de putere. Sunt copleşit de un sentiment de epuizare şi/sau de somnolenţă. Dacă sunt angrenat într-o activitate, pot depăşi dorinţa de a mă odihni, dar dacă sunt relaxat, atunci am un profund simţământ intuitiv că ar trebui să mă întind şi să las ceea ce este să curgă prin mine.

Consideraţii medicale
Dacă experimentaţi tipurile de disconfort despre care vorbesc Hathorii în acest mesaj, s-ar putea să aveţi de a face cu răspunsuri rezonante în corpul vostru, aşa cum sugerează ei. Sau s-ar putea să aveţi o problemă medicală. Dacă experimentaţi mai mult durere decât disconfort, şi dacă aceasta persistă, mai degrabă decât să se disperseze de la sine, vă sugerez să vizitaţi un doctor, pentru a fi siguri.
Dacă experimentaţi o adevărată pierdere a cunoştiinţei (ca în leşin sau adormire necontrolată), atunci aţi putea avea o problemă medicală serioasă, ce include, dar nu se limitează la, apnee în timpul somnului. Dacă este aşa, ar trebui să consultaţi un doctor. Pentru a fi clar: tipul de scădere a energiei de care vorbeau Hathorii, este o bruscă, inexplicabilă, pierdere de energie, un simţământ de somnolenţă şi/sau de dorinţă de a adormi. Deşi impulsul ar putea fi destul de puternic, este controlabil. Cu alte cuvinte, ar trebui să fiţi capabili „să continuaţi continuând”, în ciuda puternicei dorinţi de a moţăi sau de a se odihnii.
Încetinirea şi arta abandonului.
Eu am ajuns la concluzia că, pentru mine, nu are rost să lupt contra acestor momente de energie scăzută. Şi dacă pot să mă întind şi să mă las dus de căderea de energie personală, adesea simt că intru într-un somn ciudat, sau într-o stare semi-conştientă. Uneori mă descopăr căzând prin spaţiul interior al minţii mele, în timpul acestor episoade de lipsă de energie, ceea ce este cu adevărat un fenomen straniu.
Am descoperit că dacă doar mă las purtat de ea, căderea liberă uneori mă duce în alte tărâmuri ale fiinţei mele, unde sunt hrănit şi reumplut. Aceste lumi interne ale conştiinţei mele îmi apar ca vise vii, iar unele dintre ele sunt cu adevărat extraordinare şi, prin natura lor, mă reclădesc.
Există uneori momente în care intru într-o stare profundă de semi-conştienţă şi ies din ea fără să fiu deloc conştient de ce s-a petrecut. Toate acestea îmi reamintesc de o zicală atribuită tribului Hopi din America de Nord, referitoare la sfârşitul timpurilor: atunci când lucrurile se accelerează, voi să încetiniţi.
Hathorii spun că în aceste stări de lipsă de energie suntem adesea influenţaţi de activitatea seismică şi/sau vulcanică de undeva de pe Pământ şi că o poartă aflată dincolo de văl se deschide temporar. Bineînţeles, este o alegere personală dacă păşim peste acest prag, sau nu şi de asemenea, ce facem cu ceea ce am găsit acolo.
Atunci când privesc o stare de lipsă de energie ca o oportunitate bruscă şi neobişnuită de evoluţie, deşi una foarte ciudată, mă opun ei mult mai puţin.
Atât eu cât şi prietenii şi colegii mei am experimentat şi hiper-stările minţii şi corpului de care vorbeau Hathorii. De fapt, când scriu aceste rânduri este ora 4.46 am. Am fost trezit de un simţământ de a deveni mai activ şi am decis să lucrez ceva. Totuşi, câteodată, aceste hiper-stări exclud o activitate practică. Ele pot fi destul de intense şi în acele momente tot ceea ce pot face este să fiu pe valul acestor energii.
Uneori, aceste hiperstări par că declanşează curgeri de energie subtilă în mine. Uneori sunt trezit dintr-un somn profund de o manifestare luminoasă bruscă în nadisurile mele (canale de energie subtilă ce sunt în relaţie cu chakrele). Uneori percep, aşa cum au indicat Hathorii, o descărcare de informaţie cosmică şi/sau lumină spirituală. Pentru mine, asta se petrece de obicei prin cheakra corană sau cea a inimii, dar alţii au observat că intră în ei în moduri diferite.
Toţi suntem indivizi unici şi astfel o descărcare cosmică (după cum o numesc eu) se va manifesta în moduri diferite. În cele din urmă, când mă abandonez acestor hiper-stări ale corpului şi minţii, adesea mă regăsesc hrănit de către starea vibratorie crescută a corpurilor mele subtile. O cheie importantă, ca şi cu stările de lipsă de energie menţionate mai înainte, este să le acceptaţi ca catalizatori ai evoluţiei, să vă abandonaţi acestor fenomene şi să mergeţi cu ele.
Multe din ceea ce experimentăm în viaţă sunt cu adevărat afectate de modul în care le cuprindem în mintea noastră. Astfel pentru mine, ambele stări – de lipsă de energie şi hiper stările – devin din ce în ce mai mult ca nişte daruri energetice ciudate care despart vălurile dintre lumi.

Acordarea Dimensională a Inimii
Subiectul referitor la ceea ce se află dincolo de văluri mă aduce la Acordarea Dimensională a Inimii, menţionată în acest mesaj şi la modul neobişnuit şi amuzant în care Hathorii mi-au spus-o.
Atunci când Hathorii m-au informat că doresc să înregistrez Acordarea Dimensională a Inimii, mi-au spus că codurile sonore îmi vor fi aduse din viitor. Şi chiar aceste coduri sonore ale ascensiunii vor conecta ascultătorul cu un Pământ viitor, nu cu Pământul de acum.
Ei spun că vor aduce aceste sunete, ca şi multe dintre sunetele recente, în orele nopţii, la 3 am.
Astfel, câteva zile mai târziu, m-au trezit la ora 3 noaptea şi am început descărcarea modelelor sonore în studioul meu. Munca de înregistrare a durat 5 zile şi fiecare sesiune s-a sfârşit la ivirea zorilor.
Lucrul ciudat, înafară de insistenţa lor referitoare la faptul că aceste coduri sonore vin din viitor, a fost că au fost prezenţi în spirit 6 din grupul de 13 Hathori, în timp ce înregistram şi mixam sunetele în forma lor finală. Asta nu s-a mai întâmplat înainte.
Pe măsură ce mă acordam la tiparele energetice pe care ei le doreau exprimate în sunete, ei îmi acordau fin vocea, spunându-mi direct să schimb uneori vibrato-ul, să modific uneori sunetele vocalelor, ş.a.m.d. Asta nu s-a mai întâmplat înainte. Pentru a clarifica: atunci când aduc prin mine sunete dintr-o anumită sursă, mi se dau sunetele aproape simultan cu emiterea lor, dar, uzual, nu sunt într-un dialog constant cu fiinţele sursă atunci când aduc sunetele prin mine şi acestea nu sunt chiar acolo în mod clarvăzător lângă mine, spunându-mi cum să le reproduc.
Atunci când a sosit timpul ca să mixez cele 16 înregistrări vocale într-una finală stereo, ei au fost din nou foarte insistenţi. Pentru mine, a existat un moment umuzant, pe lângă impresia cu adevărat ciudată de a avea 6 Hathori (care au între 3 şi 4 m în înălţime) înghesuiţi în micul meu studio de înregistrare. Ori de câte ori începeam să ajustez un EQ – amplasarea unui sunet în câmpul stereo – sau volumul unei anumite înregistrări în relaţie cu celelalte înregistrări, ei mă informau că această înregistrare trebuia făcută conform esteticii lor. Ei îmi explicau că codurile sonore erau efectiv din viitor şi de aceea acordarea nu mi se părea potrivită.
Am dorit să modific acordarea astfel încât sunetele să se potrivească simţului meu estetic. Dar ei au insistat ca sunetele să fie conform esteticii lor şi a realităţii viitoare a Pământului. Ei mi-au spus că în cele din urmă acordarea va căpăta un sens, dar, pentru moment, e nevoie să le acord încredere.
Astfel, am creat această acordare conform directivelor lor foarte precise. Am terminat înregistrarea acum 7 săptămâni. Hathorii mi-au spus că îmi vor comunica când este momentul ca să o expun public. Pentru ei, expunerea publică a acestui cod sonor al ascensiunii ar corespunde cu o stare energetică majoră a planetei şi ar ajuta pe cei care îl ascultă să se acordeze la un nou Pământ şi la un nou tipar de vibraţie a vieţii.
Când ascult această acordare dimensională a inimii cu atenţia concentrată în cheakra inimi mele, adesea simt geometrii complexe ce se rotesc în centrul inimii. Un portal, ca o gaură de vierme în spaţiu şi timp, se deschide adesea în faţa mea şi simt un nou Pământ ce pluteşte în spaţiu. Adesea sunt profund afectat de sunetele balenelor, care sunt o parte foarte apropiată de această înregistrare şi uneori simt cum ele îmi deschid larg inima. Alteori simt sunetele lor cum mă conectează cu o linie energetică care este atât de pe Pământ cât şi dincolo de el.
Îmi imaginez că alţi ascultători vor experimenta aceste sunete în felul lor unic, pentru că percepţia este relativă faţă de cel ce percepe.
Am experimentat ascultarea Aacordării Dimensionale a Inimii şi ascultarea ei în tandem cu Acordarea Dimensională a Pinealei. Combinaţia de a asculta ambele (cea a inimii urmată de cea pineală) este foarte puternică. Dar fiţi conştienţi că dacă ascultaţi mult aceste acordări, aţi putea să experimentaţi ceea ce eu numesc o detoxifiere psiho-spirituală, ceea ce este în esenţă o curăţare de formele – gânduri limitative, de emoţiile negative şi, în unele cazuri, o eliberare a amintirilor reprimate. Am terminat de curând un articol (numit „Detoxifierea psiho – spirituală: gânduri şi observaţii”) despre curăţarea psiho-spirituală şi l-am postat la secţiunea de articole de pe site-ul meu.
Atât acordarea inimii cât şi cea pineală sunt oferite gratis pe site.( AICI )

Gânduri finale
Doar timpul ne va spune dacă suntem într-adevăr într-o ascensiune planetară aşa cum cred Hathorii. Acum atât de mult „caca” se răspândeşte peste tot, încât este dificil de spus dacă suntem sau nu în procesul de ascensiune. Situaţia noastră de pe Pământ îmi aduce aminte de acea poveste despre cei doi copii cărora părinţii le promiseseră un ponei. Când au intrat în grajd într-o zi, ei au văzut un morman uriaş de bălegar. Ei au strigat cu entuziasm „Ar trebui să fie aici un ponei, sub toate astea!”
Mărturisesc că este o situaţie specială pentru mine să fac channeling pentru un grup de fiinţe care pare că întotdeauna priveşte la partea superioară a lucrurilor şi care menţin o viziune a măreţiei umane, viziune pe care eu, ca om, uneori nu o împărtăşesc.
Cu toate acestea, ştiu că se petrec miracole în mijlocul imensului haos şi al negativităţii pe care o înfruntăm cu toţii. Dar cele mai multe dintre ele se petrec în persoane sau între oameni. Şi cea mai mare parte dintre ele nu sunt menţionate în acele maratoane de sugestii hipnotice şi de amorţire a minţii, numite ştirile zilei.
De asemenea, ştiu că trăim într-un univers ciudat şi magic, unde posibilităţi de neimaginat pot şi chiar apar uneori, ca realităţi neaşteptate. Şi ceea ce a fost odată aparent o realitate solidă, poate să dispară rapid, devenind istorie.
În cele din urmă, cred că multe dintre cele ce se petrec cu omenirea se datorează pur şi simplu faptului că se petrec la întâmplare, aleator. Dar unele dintre acele lucruri care ni se întâmplă sunt în mod clar un rezultat direct a ceea ce gândim şi facem, atât la nivel individual cât şi colectiv. Şi aici am eu cea mai mare speranţă, în ciuda scepticismului meu epuizat, şi în ciuda manipulărilor de amorţire a minţii, la care suntem cu toţii supuşi de către marile corporaţii, de guvernele noastre, de instituţiile şi religiile noastre.
Simt că mulţi dintre noi, cei de pe această uimitoare planetă, încep să se trezească în moduri în care niciodată nu au putut să fie imaginate de cei ce controlează. În ciuda vastelor lor resurse de a ne hipnotiza şi de a ne controla prin frică, dezinformare, minciună, magia s-a pus în mişcare.
Există o masă de oameni ce creşte exponenţial, oameni care se trezesc în diverse moduri.
Unii dintre noi se trezesc la realitatea neliniştitoare a faptului că liderii noştri politici şi economici ne-au furat pe faţă, ne-au furat drepturile noastre ca fiinţe umane şi au furat cu ajutorul băncilor pentru a hrăni dorinţele lor insaţiabile de bani, statut şi putere – chiar în detrimentul celor cărora le-au jurat că îi servesc.
Alţii dintre noi se trezesc la relitatea şocantă că, cu câteva excepţii, religiile noastre au răpit aspiraţiile noastre spirituale. Şi printr-o întorsătură ironică a sorţii, multe dintre religii au devenit surse de rău în lume – dacă definim rău ceea ce creează vătămare în interiorul său între membrii familiei noastre umane. O privire iute asupra istoriei şi recrudescenţa actuală a fundamentalismului şi a intoleranţei religioase, ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a clarifica acest lucru.
În toată lumea, un număr crescut de oameni, se trezesc la adevărul că noi suntem o parte din natură, nu suntem separaţi de ea. Şi pentru ei dispariţia unei specii nu este un lucru insignifiant. Pentru acest grup, viaţa este o responsabilitate sacră şi nevoia de a avea grijă de Pământ şi de vastul său ecosistem este un adevăr evident.
Alţii se trezesc din transa realităţii în trei dimensiuni, pentru a-şi da seama că există mult mai mult în vieţile noastre şi faţă de cine suntem noi cu adevărat, decât ne-a făcut să credem cultura noastră.
Şi acestea sunt doar câteva zone în care noi, primatele umane, ne trezim.
Poate că Hathorii au dreptate. Poate că există un val de energie de evoluţie care trece prin tot spaţiul. Şi poate noi suntem în toiul unui experiment măreţ – evoluţia conştiinţei în materie.
Dar oricare ar fi motivele, mi se pare că din ce în ce mai mulţi dintre noi aleg să apese butonul de alarmă al ceasurilor noastre deşteptătoare cosmice. Şi în loc de a continua într-o încercare vană de a rămâne inconştienţi, din ce în ce mai mulţi dintre noi aleg actul radical, curajos şi îndrăzneţ de a se trezi din Marele Somn al Maya (Iluziei) şi din miasma civilizaţiei noastre.
Ce se va petrece atunci când cea mai mare parte a lumii se va trezi nu poate şti nimeni.
Tom Kenyon
Restul mesajelor primite de la Hathorii prin Tom Kenyon pot fi citite pe adresa
http://tomkenyon.com/roman-archives

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu