marți, 8 iunie 2010

Praful magic

Legat de ''praful magic'' la care se face referire in articolul precedent, un prieten m-a atras atentia asupra altui articol legat de acelasi subiect.

''A fost cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Piatra Filozofala, Aurul Alb, MFKZT pronuntat “moof-kooz-tee” sau “mufkuzt”, ORMUS (Orbital Rearanged Monoatomic Elements), iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Manna referita in Cartea Exodului.

Toate aceste denumiri se refera la unul si acelasi lucru: starea monoatomica sau diatomica a metalelor nobile inclusiv cele ale grupului platinei. Acesta stare a materiei avand acces direct la surse de energie cosmice foarte subtile, odata ce patrunde in corp tinde sa echilibreze sistemele intalnite dupa modele perfecte existente in univers. Efectele imediate sunt calmul, energia, motivatia, intuitia iar cu timpul asistam la armonizarea corpului cu mintea si spiritul, consumatorul devenind mult mai eficient in activitatea ce o desfasoara. Daca exista preocupari spirituale ritmul progresului se accelereaza simtitor.''
sursa  http://www.ormus.ro/index.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu