luni, 26 aprilie 2010

In 2010, asteptati surprizele

In 2010, asteptati surprizele

De la Emmanuel
(15 IAN.2010, prin Langa)

intrebare: Cititorii intreaba de ce nu vorbiti despre problema anului 2012, inca?

Iubiti frati si surori a Pamantului, noi, cei din taramurile superioare, traim o mare bucurie ca martori ai nasterii Noului Pamant. Este prima oara cand se face o incercare de a crea doua exemplare ale aceleasi planete in sistemul vostru solar. Dublarea este primul pas in procesul de ascensiune al Gaiei, desi, in prezent, noua planeta nu este inca completa.

Al doilea pas va fi separarea celor doua planete, proces ce poate fi considerat ca o multiplicare de celule. in cazul celulelor, procesul numindu-se mitoza (cariochineza N.M.), celula initiala se imparte in doua celule complet noi, identice cu originalul. in cazul Gaiei, procesul este mai mult unul meiotic (meioza - diviziune in care celulele formate au jumatate din nr. cromozomilor celulei-mama N.M.), in care celulele create nu sunt identice cu celulele originale. in densitate voastra, acest lucru se aplica in special organismelor de sex feminin.

Procesul de duplicare a intregii planete dureaza in jur de 9 ani, in timp ce separarea se va produce intr-o fractiune de secunda. La sfarsitul ciclului Galactic, Gaia va avea o perioada foarte scurta de timp in care separarea trebuie sa se produca. Odata ce acest proces va fi incheiat, Gaia Noua va exista in densitatea a 5-a, in timp ce Gaia Veche va ramane in a 3-a densitate. Acesta este motivul pentru care exista atata confuzie legata de ceea ce se va intampla in anul 2012. Unele persoane numesc acest moment catastrofa, alti oameni o considera ascensiune. Ma rog, exista si cei care spun ca nimic nu se va intampla in 2012. Toate variantele sunt valabile.

Anul 2012 nu poate fi inteles daca este observat numai de la nivelul 3D, pentru ca, de fapt, este vorba de o aliniere multi-dimensionala/galactica si are loc la toate nivelurile de constiinta. Va avea loc raspandirea unui flux de electroni, protoni, etc care va aparea ca urmare a actiunii de respingere electrostatica reciproca. Volumul total al fluxului de imprastiere va fi infinit si in orice punct al campului vectorial. Rezultatul va fi consecinta fluxului net al constiintei, intr-o anumita regiune a campului vectorial.

Asta inseamna ca vor exista mai multe rezultate diferite cauzate de acelasi eveniment. Totul va depinde de valoarea vibratiei constiintei voastre, altfel spus, fiecare individ va experimenta un rezultat diferit.

Unii vor experimenta evenimentul ca pe o catastrofa, altii vor trai ascensiunea iar altii nu vor simti nicio schimbare. Doua persoane fizice vor experimenta acelasi rezultat numai in cazul in care constiinta lor va vibra indentic (cu aceeasi frecventa), deoarece, atunci cand doi indivizi se fixeaza asupra aceluiasi punct de asamblare, perceptiile constientizate vor fi aceleasi, fara a mai fi separate de iluzia timpului si spatiului.Cele doua entitati se vor regasi in aceeasi lume.

Pentru a intelege acest concept, in primul rand trebuie sa acceptati ca sunteti plasati multi-dimensional, ca aspecte de viata si de constiinta. Sunteti ca foile suprapuse si paralele ale, sa zicem, unei cepe. Pentru fiecare, ''real''va fi ceea ce, la nivelul de constiinta asupra caruia s-a fixat, devine perceptibil, restul planurilor ramanand neobservate si considerate inexistente.

Cu fiecare decizie unica de a face, va redirectionati gradul de constientizare spre unul din miile voastre sine. Atunci cand se intampla acest lucru, voi nu simtiti nimic, desi v-ati plasat deja intr-o lume anume.Totul va arata la fel ca inainte cu zece minute, va veti regasi in aceeasi casa, casatorit cu aceeasi persoana, care lucreaza in acelasi loc, etc dar la un nivel vibrational diferit; lucrurile, si tot ce va va inconjoara, doar vor parea neschimbate.

Modelul universurilor paralele suprapuse a fost proiectat de Creator cu scopul de a imbogati experienta sufletului; ramane la latitudinea fiecaruia dintre voi ce va alege in 2012.

Este posibil, de ex. ca tu si aproapele tau sa nu aveti aceeasi experienta. Fiecare dintre voi isi va continua existenta dar pe Pamanturi diferite.Toti cei care nu vor avea aceeasi frecventa de vibratie ca a voastra, vor disparea, pur si simplu, din realitatea voastra.

Va puteti explica acum de ce cele mai multe dintre predictiile care se adreseaza unei mase mari de oameni, nu se indeplinesc decat de la individ la individ, rezultatele scontate obtinandu-se doar asupra acelora care sunt calati pe un anume punct al campului vectorial.

Cine crede ca anul 2012 va marca sfarsitul omenirii, atunci acesta va experimenta un fel de sfarsit. Cine va crede ca in 2012 va avea loc ascensiunea, va experimenta un fel de inceput.

Amintiti-va ca gandul creaza simtirea, sentimentele, acestea creeaza emotiile iar emotiile creaza realitatea.

intrebare: Ai mentionat de multe ori ca noi trebuie sa parasim teama.Un cititor din Australia intreaba: ''Cum pot inlocui frica cu iubirea?''

Dragostea este un dar care exista si dincolo de dualitate. Nu exista nici o cale de a inlocui pe una cu cealalta ; acest adevar trebuie sa fie bine inteles. Frica si Dragostea nu sunt doua lucruri diferite; ele sunt calitati diferite ale aceleasi energii. Frica este aspectul negativ al Iubirii. in cazul in care energia de inalta vibratie este blocata si nu curge prin campul vostru energetic, sentimentul iubirii se metamorfozeaza in frica. Cand apare curgerea, adica deblocarea fluxului energetic de frecventa inalta, Frica dispare si ramane aspectul sau pozitiv, benefic, Iubirea. Ideea ca frica si dragostea sunt doua lucruri diferite a fost inradacinata in mentalul colectiv de-a lungul veacurilor, avand drept scop transformarea omului in sclav, caci nimeni nu poate fi transformat in sclav daca este plin de Iubire, de Dragoste, fata de orice element al creatiei. Atunci cand doua fiinte se centreaza pe aceeasi zona a spectrului de frecvente, ele nu mai sunt separate.

intrebare: Ai afirmat ca AND-ul nostru este activat print fascicule energetice de inalta vibratie trimise spre Pamant. Un cititor din Franta ar dori sa stie cum fi activate cele 12 componente ale ADN-ului, la nivelul actual al constiintei umane.

Raspuns: In cea de a treia dimensiune, in care exista fiintele umane, exista potentialitatea de a activa multe spirale ADN. In momentul de fata, in evolutia umana, exista 144 de posibile spirale principale, care ar putea fi activate pentru a aduce fiinta umana la stadiul de activare maxima. Marele Director Divin si Consiliul Lorzilor Karmei au stabilit ca numarul maxim de spirale ADN necesare in faza evolutiva actuala poate fi 144. La scara galactica mai poate exista un pachet de 144000 componente ale "ADN-ului galactic" disponibile in acest moment. (Nota C.M. : cand te gandesti ca marea majoritate a fiintelor umane de pe Pamant au actual doar.2 spirale !!)

Prea iubiti frati si surori de Pamant, voi traiti acum niste momente extraordinare!

Energiile trimise in prezent pe Pamant sunt in crestere semnificativa in fiecare zi. ADN-ul nou-nascutiilor "contine informatia genetica ne mai vazuta pe Pamant pana acum. Oamenii vostri de stiinta pot confirma prezenta unor noi aspecte in ADN celor care se nasc acum. Cerul vostru este tot mai plin cu prezenta fiintelor venite din alte lumi. Constiinta colectiva stabileste noi conexiuni intre indivizi apartinand aceluiasi grup de suflete, indiferent de distanta fizica dintre ele. Abilitati telepatice noi apar acum aproape la fiecare individ. Corpul vostru energetic a inceput sa-si aminteasca potentialitatile cu care a fost inzestrat de Creator. Capacitatile voastre de vindecare devin tot mai evidente.

Tot mai multe persoane incep sa-si aminteasca de programul cu care au venit pe Pamant si aceasta ii face sa-si modifice orientarea in viata si in preocupari. Ideile trecutului incep sa nu mai fie prioritare in comportamentul si in gandirea oamenilor.

Ideea separarii intre indivizii colectivitatilor dispare cu repeziciune, fiintele umane incepand sa inteleaga ca nu exista o separare decat la suprafata, in profunzime regasindu-va in aceeasi unitate. Timpul conceptiilor de separare a trecut.

Privind in jurul vostru aveti senzatia ca ceva v-a lipsit, pentru a fi intregi.Este timpul sa faceti ceva diferit, ceva nou, un nou inceput in calatoria voastra pe acesasta planeta. Acest moment l-ati pregatit in multele vieti prin care ati trecut. Este timpul pentru a va crea viitorul asa cum vi l-ati visat. Fiti o persoana de actiune, caci numai actionand, puteti obtine ceea ce vreti sa se intample. Fiecare zi este importanta, nu asteptati sa incepeti maine.Astazi este o zi buna pentru a incepe.

Incepeti prin a avea incredere in voi insiva, in potentialul vostru, in legatura cu tot ceea ce este si fiti siguri ca fiecare dintre voi are rolul si locul sau in Planul Divin. Atunci cand veti capata deplina incredere in voi, veti sti ce trebuie sa faceti, ce cale trebuie sa urmati si cu ce mijloace puteti actiona! Eu Sunt Emmanuel.

Sursa: http://www.emmanuelmessages.com
Preluat de pe www.esoterism.ro

duminică, 18 aprilie 2010

Ascensiunea...

Ascensiunea este un proces lung şi complex de evoluţie spirituală. El a început cu mii de ani în urmă, în prezent ajungând în ultima sa etapă. De obicei planetele şi speciile de viaţă incarnate pe ele, ascend prin exeperimentarea de cataclisme naturale, adică prin ciclul moarte – înviere. De aceea încă din timpuri străvechi s-au făcut tot felul de profeţii despre dezastre teribile. Învierea reprezintă de fapt ascensiunea, prin care toate formele biologice încep viaţa din nou, la un nivel superior de conştiinţă, într-o dimensiune mai înaltă. Organismul este supus unui şir de transformări, ce au ca scop final uniunea dintre trupul fizic şi spirit, într-o singură fiinţă de lumină, care este perfectă. Încarnarea lui Isus a reprezentat un punct important în procesul de evoluţie şi ascensiune, deoarece El a preluat păcatele oamenilor (karma) transmutandu-le energia către lumină, deschizând astfel calea unei ascensiuni blânde. Acest proces se desfăşoară în etape, până când apariţia fiinţei de lumină devine posibilă.

Primul pas a durat o mie de ani şi a început cu răscumpărarea făcută de Isus. Corpul de lumină a fost introdus ca un experiment, în anul 1988, la şapte luni după Convergenţa Armonică şi reprezintă un experiment, deoarece ascensiunea nu s-a mai făcut niciodată în acest fel. Metoda de creştere a luminii din trupurile fizice ale tuturor formelor de viaţă, precum şi a vibraţiei planetei, nu a mai fost aplicată în nici unul din universuri şi are scopul de a transforma carcasa fizică într-un vehicul capabil de a se uni cu Sinele Superior. Cu cât celulele sunt mai încărcate cu energie luminoasă, cu atât densitatea trupului este mai coborâtă şi corespunzător, spiritul are un nivel mai ridicat. Crearea corpului luminos are loc în douăsprezece etape. La sfârşitul fiecăreia dintre ele, schimbările vor fi perfect integrate în toate ariile vieţii şi spiritului. Între etape există perioade de gol, cauzate de moartea egou-lui, care pot da stări de depresie, sau un sentiment de inutilitate.

Primii şase paşi au fost structuraţi pentru a crea o modificare gradată la toate nivelele, prin trezirea spirituală obişnuită, în paralel cu schimbările fizice, mentale şi emoţionale. De la nivelul al şaptelea la al zecelea, transformările se axează consecutiv pe câte o arie a experienţei personale.

Corpul luminos de nivelul al optulea crează schimbări extreme în trupul fizic, ce duc adesea la simptome asemănătoare unei îmbolnăviri. Pe măsură ce tot mai multă lumină intră prin ochi şi urechi, pot apare dureri, sau înţepături şi adesea junghiuri în cap. Datorită scăderii densităţii celulelor, se intensifică transpiraţia şi e posibilă chiar şi apariţia diareei. Trupul uman are tendinţa de a-şi mări volumul, în scopul de a înmagazina fluxul crescut de energie spirituală, ce intră în el, având ca efect îngrăşarea. Singurul lucru posibil de făcut în acest caz, este exerciţiul fizic intens (ridicarea de greutăţi, alergarea, înotul, etc). Masa musculară astfel creată este singura capabilă de a proteja sistemul nervos de supraîncărcarea energetica la care este supus. Ţesutul adipos nu are aceeaşi capacitate, ci se arde, distrugând receptorii de insulină din celule, ducând la dereglări metabolice.

Reţeaua energetică a galaxiei transmite în permanenţă mesaje către toate formele de viaţă de pe Pământ. Aceste mesaje, ce vin sub formă de “pachete luminoase” (coduri), trebuiesc convertite apoi în gânduri conştiente, pentru a putea fi înţelese şi folosite în viaţa de zi cu zi. Ele se manifestă ca ţiuituri, sau bâzâieli în cap, ce pot deveni adesea foarte intense şi supărătoare. Nivelul lor de intensitate este reglat de ghizii spirituali, care emit aceste semnale în scopul trezirii conştiinţei.

La nivelul al nouălea, schimbările spirituale (din nivelul al şaptelea) se integrează cu cele fizice (din nivelul al optulea). Preocuparea principală este cea a relaţiilor interumane, continuarea unei relaţii bazate pe control şi manipulare devenind intolerabilă. Odată cu apariţia noii identităţi se va schimba şi percepţia locului şi rolului în această lume.

La începutul nivelului al zecelea, viaţa îţi va părea nouă şi te vei simţi ca renăscut, emanând în jurul tău dragoste şi tandreţe. Este începutul trezirii spirituale, ce te va conduce la masterarea abilităţilor adormite ale trupului şi ale spiritului. Pe măsură ce vei deveni din ce în ce mai conştient de energie, noi abilităţi vor începe să facă parte din viaţa ta obişnuită. Clarviziunea practic va lua locul vederii fizice şi vei începe să vezi imagini din dimensiunea a patra, ceea ce la început îţi va crea confuzie. Cu timpul însă vei învăţa cum să foloseşti această nouă peceptie. Vei învăţa cum să-ţi economiseşti energia nemaiconsumand-o inutil pe gânduri şi emoţii. Acest surplus de energie îţi va da posibilitatea să realizezi adevărate “miracole”, cum ar fi de exemplu, manifestarea imediată a gândului în realitate fizică.

Nivelul al unsprezecelea apare ca o progresie naturală a celui anterior, tranziţia fiind atât de uşoară încât adesea trece neobservată. Abilităţile spirituale continuă să crească, iar trupul începe să-şi schimbe aspectul, devenind mai luminos. Prietenii s-ar putea să-ţi spună că ai ceva schimbat şi că ai întinerit. În acelaşi timp apar nivele mai profunde de procesare a emoţiilor şi vei crea cele mai adânci frici, pentru a le experimenta şi a te curăţa de ele.

În fine nivelul al doisprezecelea, reprezintă ascensiunea, destinaţia acestui mare salt evolutiv! Ea este marcată de activarea completă şi mutarea vehiculului interdimensional luminos (Merkabah) în centrul trupului. Ascensiunea poate avea loc atât la nivel individual cât şi în grup. Este de fapt un proces foarte simplu, care se întâmplă într-o clipă, tu fiind tot aici, dar un altul. Diferenţa constă în abilitatea de a trăi şi simţi bucuria, extazul, uniunea cu Creatorul Universal. Tot ce ai de făcut în realizarea acestui obiectiv divin este să-ţi trăieşti fiecare clipă ca pe o capodoperă a bucuriei, devenind pe deplin responsabil de viaţa ta.

Teodor Rosca

vineri, 16 aprilie 2010

Infernul creat de om

''Fraţii  mei  mult   iubiţi,  mulţi   dintre   voi   aţi   învăţat   de   secole   că   esenţa   numită  Dumnezeu este un personaj sever şi de temut, gata de a judeca. Dar Dumnezeu cu siguranţă  nu este nimic din toate acestea. Dumnezeu care judecă, care intimidează, care persecută n-a existat   niciodată,   în   afară   de   spiritul   şi   inima   omului.  Omul   a  creat   un  Dumnezeu   care  condamnă pe unii  sau exaltă pe alţii.  Acest  Dumnezeu este de  la om,  a  fost  creat  de om,  voinţa omului.
Credeţi voi că Dumnezeu, gândirea care menţine împreună şi leagă toate - este o  entitate severă şi   înfricoşătoare? Nu,  nu este.  Tatăl  este bucurie plenară,  căci  nu ştie a  fi  altceva. El este orice formă de viaţă vibrând în armonie unele cu celelalte, şi această vibraţie  emite un sunet  comparabil  cu un râs răsunător.  Dacă veţi  asculta  intens,  veţi  auzi  chiar şi  muzica Tatălui, râsul tatălui - un râs extrem de voios. Niciodată nu l-am auzit plângând
In consecinţă, cine este Dumnezeu, cauza preţioaselor voastre fiinţe? Uimitoarea forţă de Viaţă, care curge prin mijlocul vostru, care vă leagă şi vă uneşte pe toţi, care este promisiunea vieţii  după această viaţă şi  eternitatea  înaintea voastră?
Este Fiinţa care este Gândire. Este viaţa care este continuă. Este Fiinţa care iubeşte tot ceea ce este. Este Fiinţa care   din   iubire   acordă  Vieţii   fiinţarea   (existenţa).  Este  Fiinţa   care   este   bucuria   totală   şi
absolută. Iată care este moştenirea voastră şi destinul vostru.
.........................................................................................
R   Credeti în Infern ?
M  Da
R   De aceea nu vreţi să muriţi, căci vi se pare că acolo veţi merge.
M  Pe cinste, nu cred că mă voi duce în  Infern. Nu cred că Dumnezeu va consimţi. I-am cerut iertare pentru tot răul ce l-am facut.
R   Doamnă! Doamnă! Credeţi că Tatăl vă iubeşte cu o dragoste mai mică decât cea cu care vă iubiţi proprii dvs copii ?
M  Nu. La drept vorbind uneori am impresia că nu mă iubeşte. Poate am impresia că nu m-a iertat, cu toate că ştiu că a facut-o.
R   Ce mare greşeală ai comis?
M  Pe cinstea mea ....mai multe.
R   Acestea v-au împiedicat să trăiţi?
M  Nu. M-am forţat să trăiesc şi vreau să trăiesc şi vreau sp am o viaţă corectă.
R   Ce înţelegeţi prin asta ?
M  Ca diavolul să nu mă înhaţe!
R   Ah!
M  Luminaţi-mă, vă rog.
R   Mă veţi crede ?
M  Da
R   Şi dacă vă spun că Iadul nu există!
M  Dar am învăţat că există!
R   Şi eu vă învăţ că nu există! Mă veţi crede tot atât de mult cum aţi crezut contrariul ?
M  Eh! Bine vă cred.
R   În acest caz acceptaţi că nu există Iad, căci nu este. Stiţi ce este Infernul? Cuvântul  „infern”  era  întrebuinţat   în  Iudeea pentru a desemna un mormânt  deschis şi   foarte puţin  profund. Acolo erau întinse corpurile entităţilor care nu aveau suficiente drahme pentru a avea un mormânt închis. Si aceste morminte deschise constituiau un blestem, pentru că noaptea veneau hiene şi câini vagabonzi şi devorau corpurile. Si entităţile credeau că odată învelişul distrus,  ele nu vor mai putea progresa spre utopia lor. Iată ce  însemna cuvântul „infern” în timpurile primitive, până în ziua în care preoţii au hotărât să facă un loc de pedeapsă.
............................................................................................
Am să vă relevez un mare adevăr: Omul a creat imagini despre Dumnezeu ca să se  servească pentru a domina proprii   lui   fraţi.  Religiile au  fost  create ca astfel  popoarele şi  naţiunile să poată  fi  manipulate atunci  când armatele nu vor putea să o  facă,  şi   frica este  arma care menţine popoarele şi naţiile în „ordine”. Omul pe care îl despoi de natura divină -  pe care-l despoi de Dumnezeu - este uşor de guvernat şi de supus.
Dumnezeu n-a creat nici iadul nici diavolul. Acestea sunt îngrozitoare creaţii ale omului care servesc   să-şi   chinuiască   fraţii.  Ei   au   fost   creaţi   de   dogmele   religioase   în   vederea intimidării maselor, pentru a face o colectivitate manipulabilă. această este un mare adevăr.
Dumnezeu Tatăl este orice lucru - cel mai mic fir de nisip în mare, fluturii de primavară, stelele mici şi mari în imensitatea cerului vostru. Toate lucrurile sunt Dumnezeu; atât de bine că un  loc ca  Iadul  ar   fi  comparabil  cu un cancer  în corpul  său care  încetul  cu  încetul   l-ar măcina.
Niciodată, nimic nu v-ar putea separa de împărăţia Cerurilor, căci nimic nu este mai  mare decât Dumnezeu şi Viaţa. Dumnezeu Tatăl vă iubeşte pentru totdeauna, pentru că El  este orice direcţie pe care ai putea-o lua, orice gând pe care l-ai putea îmbrăţişa.Imi doresc să vă fac să înţelegeţi cele ce urmează.
................................................................................
Religia voastră şi credinţa voastră au cauzat distrugerea civilizaţiilor de-a lungul secolelor. Mayasii şi Aztecii au dispărut, ei au fost masacraţi din cauza dominaţiei Bisericii pentru că credinţa lor nu era aceeaşi cu cea a
Bisericii. Toate războaiele sfinte, secole de obscurantism, au fost purtate pentru perpetuarea credinţei religioase. Si într-o ţară pe nume Franţa, copii au fost smulşi din braţele mamelor lor pentru că acestea aveau credinţa diferită de cea a Bisericii. Femei au avut ochii scoşi şi sânii marcaţi cu fierul roşu, şi sângele curgea pe strâzi - toate acestea pentru credinţă !
Apoi protestanţii au făcut ceea ce se numea focul iadului, sulful şi diavolul şi aşa s-a născut frica în inima mielului, astfel congregaţiile au rămas în stat - învăţându-i că faptul de a lipsi de la diverse îndatoriri şi de a încălca anumite legi sau reguli obişnuite îi vor arunca în iad pe veci.''
                                                                                             RAMTHA ''Cartea alba''

miercuri, 14 aprilie 2010

Noua energie si saltul cuantic

Noua Energie este de fapt o forma noua de energie planetara care se manifesta  si la nivelul Sistemului Solar ,  aceasta schimbare de energie fiind sustinuta si de patrunderea in Centura Fotonica. Pamantul la fel ca si noi, este o fiinta, si la fel ca si noi, are o aura,  chakre… Iar acum trecem printr-o perioada in care planeta se schimba foarte intens. Matricea energetica a Pamantului incepe sa se curete, si astfel curata si fiintele de pe suprafata ei, printre care si oamenii. Si aici apare paralela cu mentionarea din Apocalipsa lui Ioan, legata de impartirea oamenilor in “oi” si “capre”.

Aceste doua simboluri , respective “Oile” reprezinta latura populatiei umane care nu se va opune Noii Energii, si deci va fi in armonie cu schimbarea planetara (pe care nimeni nu o poate opri), precum niste oi cuminti asculta de ciobanul care le protejeaza si le directioneaza. , cei din categoria “oilor” percep noua energie vibrationala si  isi dau seama de asta prin semne de genul trezirii constiintei lor ( vezi postare anterioara) la  o stare mult mai pacifista, mai deschisa, mai detasata si mult mai optimista. Acestia sunt oamenii care in general sunt sau devin tot mai iubitori, mai darnici, mai deschisi spre a-i  accepta pe ceilalti

“Caprele” in schimb reprezinta partea din populatia umana care isi va intoarce coarnele spre schimbare, i se va opune, si astfel nu vor fi de acord sa se schimbe si ei odata cu planeta.  In mare parte sunt oameni care fie nu accepta latura spirituala ca fiind reala, fie se duc pe cai spirituale intunecate, bazate pe propriile idei egoiste. Sunt oamenii care vor vrea sa ramana in stilul lor de viata, deloc armonios, plini de sentimente si ganduri negative (si deci plini de energie negativa), lucruri care nu sunt deloc utile planetei, si care vor inceta sa mai existe dupa perioada aceasta de schimbare.

Aceasta  impartire si “Noua Energie”are legatura  cu Regatul lui Dumnezeu, din Biblie  care  se  se refera de fapt la noua forma de existenta vibrationala a planetei (si a oamenilor) de dupa aceasta perioada apocaliptica (dintre doua “lumi”) prin care trecem acum. Vechea remarca din Biblie, referitoare la continuarea existentei “caprelor” in Iad dupa aceasta Judecata planetara se refera la un lucru care merita putin mai multa atentie.  In primul rand, fiecare suflet de om isi are “casa” dintre vietile fizice in sfera energetica a Pamantului, in Matricea planetei. Este acceptat aici dupa anumiti parametri energetici si karmici, si tot aici i se pastreaza inregistrarile karmei.

In schimbarea prin care trecem acum, Matricea planetara elimina karma negativa din inregistrarile sale pentru a putea face saltul energetic. Astfel oamenii se trezesc ca platile pentru faptele lor “bune” sau “rele” apar foarte rapid si la o cota alarmant de mare. Este efectul acestei curatari de la nivelul Matricii Pamantului. Dar, cum ziceam, o parte din oameni continua sa faca fapte cam neplacute, cu tenta negativa, si cum Matricea nu le mai accepta ca si inregistrari karmice, efectele lor apar aproape instantaneu (sau cel putin foarte curand) asupra oamenilor care le fac (la fel si in cazul faptelor pozitive). Exista insa si un punct dupa care oamenii nu mai pot alege ce sa fie, “oi” sau “capre” pentru ca Pamantul nu poate astepta la infinit schimbarea noastra. De la acel punct, “oile” vor fi ajutate foarte mult sa avanseze spre noua forma vibrationala a Pamantului, Regatul lui Dumnezeu, iar “caprele” vor ajunge la un moment-dat sa moara (din cauza incompatibilitatii vibrationale cu noua energie planetara), si sufletele lor vor fi transportate in Matricea unei alte lumi/planete, care are o vibratie compatibila cu a lor. Astfel “oile” vor porni spre “Rai”, pe cand “caprele” vor ramane in “Iad”. La fel, Judecata de Apoi este de fapt aceasta departajare care are loc acum.

Cei  care au ales sa fie “oi”  vor trece prin niste schimbari karmice foarte accelerate. Mai precis, vor fi supusi unor obstacole si schimbari interioare profunde, pentru a-si infrunta ego-ul, Eu-l fals. Ce pot sa faca pentru inceput este sa-si acceptele laturile negative si sa invete sa si le corecteze, sa fie deasupra lor, sa simta ca de fapt ele sunt necesare pentru realizarea unor calitati in interiorul lor. “ Oile “ trebuie sa constientizeze Intregul, uniunea, si sa lase separarile la o parte. Sa aleaga  iubirea, pentru ca doar prin iubire te poti curata, doar iubirea invinge mereu si nu este niciodata invinsa.

In schimb pentru cei care au ales sa fie “ capre “ acestia vor continua sa-si urmeze calea  sub o forma sau alta, si nu vor accepta nici o schimbare inspre armonizare completa. Multi vor mima aceasta schimbare , si ii vor imita pe cei care sunt cu adevarat iubitori si impaciuitori, unificatori, crezand ca astfel vor fi acceptati de acestia. Dar nu masca pe care si-o pune omul conteaza, ci ceea ce este in spatele mastii. Un om care este cu adevarat iubitor, nu are nevoie de o masca. Cel care poarta o masca insa este clar ca are ceva de ascuns, si de multe ori (nu intotdeauna) este ceva care vrea sa tina departe de lumea inconjuratoare, din motive de frica. Pentru ca la baza tuturor sentimentelor stau doar doua astfel de senzatii: frica si iubirea. Frica este o caracteristica a “caprelor”, pentru ca frica dezbina, separa.

luni, 12 aprilie 2010

Spatiul sacru al inimii



Spatiul sacru al inimii (Drunvalo Melchizedek)

Aceasta este o carte a reamintirii. Ati avut acest loc in interiorul inimii voastre si el inca se gaseste acolo, acum. Acest spatiu a existat chiar dinaintea creatiei si va exista si dupa ce ultima stea isi va trimite lumina stralucitoare in unuvers. In timpul noptii, atunci cand patrundeti in vis va parasiti mintea si intrati in Spatiul Sacru din interiorul inimii. Va aduceti aminte sau va reamintiti doar visul?
In interiorul inimii voastre se afla un loc, un loc sacru in care lumea poate fi refacuta, la propriu, prin co-creare constienta. Daca va doriti cu adevarat pacea spiritului si, daca vreti sa va reintoarceti ACASA, va invit sa vizitati frumusetea propriei voastre inimi.
Odata ce ati intrat in "Lumina Marelui Intuneric" viata voastra se va schimba - intr-un final, va veti aminti cine sunteti cu adevarat. Cu timpul, viata voastra va deveni o viata de serviciu pus in slujba omenirii.
Spatiul sacru al inimii - numit uneori si camera constiintei, in care toate lucrurile sunt posibile, aici si acum.
Cand mintea coopereaza, inima raspunde. Inima are un creier propriu cu neuroni reali, in jur de 40000 de celule.
Inima umana genereaza un camp energeic cu mult mai mare si mai puternic decat al oricarui organ din corp - inclusiv al creierului din craniu.

Acest camp elecromagnetic are un diametru de 2 m avand axa centrala in inima. Forma sa seamana cu cea a unei gogosi dintr-un TOR (corp geometric care rezulta din rotirea unui cerc in jurul unei axe situate pe planul cercului, dar care nu trece prin centru )
Aici, in Spatiul Sacru al inimii, se naste un camp toroidal mai mic, ambele fiind centrate pe aceeasi axa, exact ca cele 5 corpuri platonice din cubul lui Metatron.
Acest camp toroidal poate fi folosit pe post de portal pentru a patrunde in camera secreta a inimii.
Chirurgii cardiologi au descoperit ca in inima exista un loc foarte mic, ce nu trebuie atins niciodata - altfel persoana ar muri imediat. Sunt convins ca acest camp toroidal trece exact prin punctul respectiv si ca este generat din Spatiul Sacru al inimii.
Trebuie sa va urmati inima si sa fiti sinceri cu voi insiva. daca unele concepte din aceasta carte nu vi se potrivesc, pur si simplu nu le luati in considerare. Sunt convins ca pentru fiecare dintre noi exista o cale pentru a ne gasi Spatiul Sacru al Inimii.

In inima noastra exista o alta realiate - la fel de importanta si poate mai insemnata decat aceasta lume structurata a mintii in care traim cu totii.

Patrunderea in Spatiul Sacru al inimii nu implica un proces de invatare - mai degraba este un proces de reamintire, deoarece noi am fost dintotdeauna in acest loc, inca de la inceputuri. Am ales sa ne indreptam atentia spre aceasta cale a constiintei polarizate - insa, odata ce lectia va fi invatata, sunt convins ca ne vom intoarce la starea primordiala a UNIMII.

Voi sunterti preaiubitul copil al lui Dumnezeu, care are un vis ca este o fiinta umana, pe o mica planeta, in mijlocul neantului. Ce se va intampla atunci cand va reamintiti cine sunteti cu adevarat? Numai voi puteti sti asta

Acum stiti cum sa ajungeti ACASA. In interiorul Spatiului Sacru al inimii au luat nastere toate lumile, toate dimensiunile, toate universurile si intreaga creatie. Prin propria voastra inima toate celelalte inimi sunt interactionate cu intreaga viata de pretutindeni

duminică, 11 aprilie 2010

Surisul interior

Surasul Interior,in care practicantul surade diferitelor zone ale corpului, organe, glande si creier si le incarca cu energie pozitiva. Aceasta ajuta la transformarea emotiilor negative si asigura o circulatie ritmica a energiilor Yin si Yang.
   Zambetul vindeca stresul si produce energie vitala. Boala poate fi alungata daca locurile atinse de ea sunt sprijinite si intarite cu ajutorul surasului. Interiorul corpului nostru are nevoie de afectiune. Zambiti-le organelor, glandelor, nervilor si veti fi sanatosi.



Taoismul, principiul de baza al medicinii chineze
Vechi de 8000 de ani, taoismul este baza filosofiei si a medicinii chineze. El se afla la originea acupuncturii si a inspirat terapii fizice moderne, precum acupresura, rolfingul si metoda Feldenkrais (vom vorbi despre ele, in numerele viitoare ale revistei). Tao a fost descris drept lege naturala", un drum al vietii"
Conform conceptiei taoiste, armonia si echilibrul sunt doua conditii esentiale pentru sanatate. Corpul omenesc e considerat ca un tot, in consecinta, stresul sau raul produs unui organ, glanda, sistem etc. slabeste intreg organismul. Corpul se poate insa regla singur si poate sa-si recapete in mod natural echilibrul pierdut.
Boala are drept cauza un blocaj de energie. Prea multa sau prea putina energie intr-o regiune a corpului duce la boala in zona cu pricina si streseaza ansamblul intregului corp. Metoda de vindecare tao ne invata cum sa corectam acest dezechilibru, prin activarea energiei vitale, pe care medicina chineza o numeste chi, dirijand-o
in zonele unde este nevoie de ea. Avem de a face deci cu o tehnica de autoenergizare a zonelor atinse de boala, practicata cu ajutorul Surisului Interior, metoda care face obiectul acestui articol.

In conceptia taoista, corpul, mentalul si spiritul formeaza un tot. Pornind de la acest adevar, medicina chineza apreciaza ca emotiile negative, precum furia, frica sau cruzimea, la fel ca si emotiile pozitive excesive - prea multa veselie sau excitare - le pot dauna organelor cu care sunt asociate, si duc la boala. Cea mai buna investitie este sanatatea!", spun maestrii taoisti. Multi oameni isi consuma toata forta vitala pentru a castiga bani si bunuri materiale, pana in clipa cand vitalitatea le intra in declin si apare boala.
Atunci, toti banii pe care i-au castigat nu vor putea plati dorinta lor de sanatate si viata normala. In ciuda avertismentelor, foarte putini dintre noi recurgem preventiv la metode menite sa ne apere sanatatea. Ne plangem de oboseala, ca n-avem timp, ca suntem prea ocupati... Si totusi, cine izbuteste sa porneasca la drum, invatand sa-si amelioreze nivelul de energie mentala, fizica si spirituala, va atinge o forma maxima absoluta, va avea spirit clar si activ, va fi mult mai eficient din punct de vedere profesional. Cine poate sa foloseasca, zilnic, intre 30 si 60 de minute pentru propria sanatate va castiga energetic intre 1 si 4 ore pe zi, fiind capabil sa faca mai multe lucruri, in timp mai scurt", spun chinezii.

Beneficiile Surasului Interior

   Pentru taoism, emotiile negative reprezinta o energie rea. Foarte multi oameni isi petrec viata in tristete, furie, depresii, spaime, nelinisti sau alte forme de energie negativa. Acest tip de energie duce obligatoriu la maladii cronice.
   Ce este Surasul Interior si cum actioneaza asupra noastra? Desi raspunsul la intrebare poate parea hazardat, o poveste de adormit copiii, realitatea lui e de necontestat. Surasul Interior este un zambet sincer, destinat, pe rand, tuturor partilor corpului, organelor, muschilor, nervilor etc. El produce o energie extrem de pozitiva, capabila sa vindece si sa determine un tonus vital excelent. Un zambet afectuos, autentic, vehiculeaza o energie incarcata de dragoste, care are puterea sa incalzeasca corpul si sa vindece. Amintiti-va o singura ocazie cand, bolnavi sau tristi, cineva, un apropiat, prieten sau membru al familiei, v-a zambit solar, din tot sufletul... Nu v-ati simtit usurati, sprijiniti afectiv?
   In China antica, maestrii taoisti recunosteau puterea energetica a surasului. Ei practicau Surasul Interior spre propriul lor folos, pentru a dinamiza circulatia energiei chi, ceea ce le aducea sanatate, bucurie si longevitate. Surasul Interior trimite energie pozitiva in organe, atat de importante pentru viata noastra. In mod bizar, in vreme ce acordam atentie aparentelor exterioare, putini dintre noi cunosc asezarea si aspectul organelor noastre interne, a glandelor, localizarea si modul in care functioneaza. Si mai grav, suntem surzi la avertismentele subtile pe care ni le trimit, atunci cand le asuprim cu regimuri alimentare si moduri de viata nesanatoase. Cine este familiarizat cu organele sale interne, cine le apreciaza in mod constient functia pe care o indeplinesc, invatand sa le inteleaga mesajele, acelui om, organismul ii va fi recunoscator pe de-a- ntregul, rasplatindu- l cu vitalitate.
   Daca intre noi si oameni straini exista sentimente de afectiune si de comunicare, de ce n-ar exista asemenea sentimente, si intre noi si interiorul corpului nostru, incepand cu celulele si terminand cu organele? Sunt vii, fac
parte din noi, le datoram existenta. Iubirea care ne face bine le face bine si lor. Din pacate, uitam prea ades ca starea noastra de bine si bucurie o datoram, inainte de toate, structurii invizibile a corpului nostru, un univers fabulos, compus din miliarde de unitati de viata, care se nasc, lupta pentru existenta si mor. De binele lor depinde binele nostru. Si pentru asta, nu merita oare sa le rasplatim cu un suras?

Dulce ca mierea...

Surasul Interior este extrem de eficace pentru a neutraliza stresul cotidian. In societatea de azi, milioane de oameni incearca sa scape de el, dar din pacate, remediile oferite le aduc doar o rezolvare partiala si temporara. Conform invataturii inteleptilor taoisti, cand zambim, organele noastre emit o secretie comparabila
cu mierea si care hraneste intregul corp. In schimb, cand suntem furiosi sau stresati, organele interne produc secretii otravitoare, care blocheaza canalele de energie, stagneaza in organe si produc indigestia, cresterea tensiunii arteriale, accelerarea pulsului cardiac, insomnii. Cand zambetul coboara in interiorul corpului, el
face organele sa se dilate, sa-si recapete forma, sa absoarba umiditate, ceea ce le face mai eficiente.

Un argument important: timusul

Surasul Interior sporeste activitatea timusului, o glanda care in sistemul taoist este casa iluminarii superioare, a iubirii si a energiei chi, forta vitala. Cand suntem sub efectul stresului emotional, timusul e primul lovit. Un celebru medic american, practicant al medicinii chineze, dr. John Diamond, a publicat un studiu asupra timusului, in care sustine ca aceasta glanda joaca un rol de controlor-sef, dirijand energiile vitale si de vindecare din corp. Teoria asupra cancerului formulata de Sir MacFarlane Burner, laureat australian al premiului Nobel, sustine ca o activitate crescuta a timusului duce la o mai mare capacitate de prevenire a
cancerului. Timusul", spune Burner, joaca un rol esential in prevenirea cancerului la varsta adulta". Nimic mai simplu, spun la randu-le invatatii chinezi, decat sa stimulezi timusul (situat la intersectia coastelor superioare cu sternul), cu ajutorul Surasului Interior.

CAMPUL AURIC CARE SURADE: O FORMA DE PROTECTIE

   In jurul nostru exista energii subtile sau "forte psihice" care ne influenteaza viata. Desi raman nevazute pentru majoritatea oamenilor, aceste forte isi extind influenta asupra sanatatii si bunastarii noastre.
   Energiile psihice negative ale altor oameni ne pot crea o stare de stres si pot cauza imbolnaviri. Atunci cand o persoana are emotii puternice impotriva dvs., energia psihica asociata gandurilor si sentimentelor respective pot perturba energiile dvs. proprii, periclitandu- va sanatatea. "Aura care surade" este o radiatie frumoasa a celor mai inalte frecvente, care ne protejeaza de vibratiile negative ale altora. Practica Surasului interior amplifica aceasta aura care surade. Ramanand constient de energia surasului, in special in zona punctului dintre sprancene, a fetei si a ombilicului va puteti intensifica campul aurei care surade din jurul corpului.
   Aceasta va va ajuta sa va feriti de vibratiile negative pe care alti oameni le creaza inconstient. Campul aurei
care surade poate ajuta si la transformarea propriilor energii negative in forta vitala pozitiva. De exemplu, daca va simtiti furios, energia surasului pe care o mentineti va da capacitatea de a surade acestei emotii pana ce ea se disperseaza si se transforma in bunatate. Odata cu avansarea in practica puteti folosi aceasta forta pentru a transforma ura in iubire, tristetea in curaj si frica in blandete. Dupa un timp acest proces se produce automat.

Sursa: www.esoterism.ro

Meditatia zambetului launtric

“Asezati-va cu spatele drept, ori pe un scaun cu spatar drept, ori pe covor, cum preferati. Important este sa fiti capabil sa stai relaxat, insa in stare de alerta, fara a fi distrasi de un eventual discomfort al corpului.

Inchideti ochii pentru a indeparta orice imagine vizuala care v-ar putea distrage si expirati normal. Relaxati-va gura. lasand-o incet sa ia forma unui zambet. Ca sa faceti asta poate fi de ajutor aducerea in minte a unei exeriente placute, traite recent, sau o persoana a carei companie va face placere, ori un loc anume in care, daca v-ati afla, acest lucru v-ar produce o stare benefica. Surasul va va fi astfel, mai mult decat o expresie faciala, deoarece acesta va fi capatat forta energiei agreabile si vindecatoare pe care v-ati generat-o singur.

Acum respirati adanc, incet si incercati sa traiti pe deplin experienta inhalarii fluxului de energie calda, delicata, care este continut de in surasul dumneavoastra. Fara tensiune, fara pauza si tinandu-va respiratia pentru cateva momente, pentru a percepe in profunzime stralucirea acelui suras. Apoi expirati usor si lasati-va invaluit de senzatia oferita de curgerea energiei prin tot corpul dumneavoastra.

Repetati de cateva ori aceasta serie de actiuni. Acum, indreptati-va acel suras cald, insorit, catre fiecare particica din corpul dumneavoastra, pe rand. Zambiti creierului si celui de-al treilea ochi din spatele centrului fruntii. Suradeti ochilor. Suradeti glandei tiroide din gat. Zambiti inimii si plamanilor. Zambiti stomacului, ficatului si rinichilor. Suradeti splinii si vezicii biliare. Organelor sexuale. Coapselor, genunchilor, picioarelor si talpilor. In acest fel, va veti percepe fiecare parte din corp si-i veti trimite ganduri pline de afectiune. Surazand aceste ganduri frumoase si trimitandu-le catre interiorul corpului va exprimati iubirea fata de corpul pe care l-ati neglijat atat de mult timp.

Iubiti-va corpul. Va apartine. Este al dumneavoastra. Este un corp minunat, frumos care va da posibilitatea de a trai in lumea fizica in moduri care, in final va sunt de interes. Deci, recunoasteti-va corpul. Respectati-l. Stimati-l. Iubiti-l. Deoarece atunci cand va exprimati iubirea traiti o calitate a vietii. Fiti indragostit de corpul dumneavoastra.

A fi indragostit semnifica trairea miscarii energiei vietii, element fundamental pentru propia natura. Avem nevoie de iubire, iar aceasta iubire poate fi generata din miezul fiintei noaste si activata prin intermediul unui simplu suras. Nu va grabiti cand efectuati aceasta experienta. Faceti-o incet, cu delicatete.

Cand ati terminat respirati la fel de adanc de cateva ori, intindeti-va bratele si picioarele si plimbati-va pentru cateva minute mai inainte de a va relua activitatile normale. Faceti aceasta experienta in mod regulat si rezultatul va fi acela ca nu numai ca veti ajunge in acord mai accentuat cu corpul dumneavoastra fizic si energetic, dar veti revitaliza, in acelasi timp, fiecare organ, fiecare chakra, fiecare celula, cu fiecare radiatie a energiei iubirii pe care ati generat-o.

Si cu cat generati mai multa energie a iubirii, cu atat mai multa iubire isi va face simtita prezenta in viata dumneavoastra. Va va ajuta de asemenea, sa va recunoasteti valoarea si sa va reconsiderati meritele ca fiinta constienta de sine insasi iar prin crearea autoaprecierii, va veti onora propiile calitati unice si potentialul lor de a duce mai departe bunatatea pe Pamant.”

sursa: Kenneth Meadows – Spiritul Samanic

''Dimineata, cind deschideti ochii surideti, bucurindu-va de dumneavoastra insiva, de viata. Respirati mai profund si mentineti citeva momente aceasta stare placuta. Ea va reveni singura si in timpul zilei numai amintindu-va de ea. Continuati trecind in revista chipul dumneavoasra. Imaginati-va cum aratati bucuros si schitati un suris, apoi surideti in jos, in corp, zona gitului, surideti organelor si glandelor, simtiti pe rind ca o mingiiere pieptul, abdomenul, perineul. Surideti inca o data intregului corp de la cap spre picioare. Nu fiti prea tehnici, e ca si cum sufla un vinticel de sus si pina jos si in interiorul nostru. Surisul interior este o meditatie straveche taoista pe care o puteti incerca si dumneavoastra.''
                                                                                                                                         (terapeut Sorin BALAN, instructor Tao)

joi, 8 aprilie 2010

Jurnalismul actual

Azi am fost sa ma tund.Ca majoritatea frizeriilor din ziua de azi  aveau si televizor ( pe al meu de acasa nu l-am mai deschis de luni de zile) la care se urmareau un fel de  ''Stirile de la ora 5'' ,crime,violuri,abuzuri etc.
Mi-am adus imediat aminte de un pasaj din ''Profetia de Thiaoouba'' legat de jurnalisti pe care am sa-l redau  mai jos:

''După politicieni, aveţi problema jurnaliştilor şi a reporterilor. Sunt unii printre ei,  dealtfel, din nefericire destul de rari, care încearcă să-şi facă meseria de a răspândi informaţii în mod onest şi sincer, selectându-şi atent sursele; dar noi suntem extrem de alarmaţi deoarece majoritatea lor caută numai senzaţionalul. Deasemeni,
posturile voastre de televiziune prezintă imagini (scenarii) cu tot mai multă violenţă.   Dacă cei responsabili ar fi obligaţi să studieze psihologie înainte de a fi capabili  să-şi asume asemenea grave responsabilităţi, ar fi făcut un pas important în direcţia  corectă. Reporterii voştri par a căuta şi chiar să se roage pentru scene de violenţă,  crimă, tragedii şi dezastre; suntem sătui de comportamentul lor.
Conducătorii unei ţări, jurnaliştii, de fapt oricine care, prin poziţia sa, este capabil să exercite o influenţă asupra maselor de oameni, are o enormă responsabilitate faţă de milioane de oameni care sunt, nici mai mult, nici mai puţin, decât semenii lor.
Prea des, chiar cei care au fost aleşi în poziţiile lor prin voinţa poporului, îşi uită  obligaţiile  pe care şi le-au asumat în aces scop – până cu câteva luni înainte de  noile alegeri, care le apare sub forma insatisfacţiei poporului, care i-ar putea  respinge, nu i-ar mai alege.
Nu se întâmplă acelaşi lucru cu jurnaliştii, care, nu au nevoie să inspire încredere  oamenilor pentru a-şi menţine poziţiile, şi totuşi, ei  au o putere de influenţă  asemănătoare în direcţii care pot fi bune sau rele.
Într-adevăr, ei sunt capabili să facă mult bine când alertează opinia publică  referitor la pericole sau nedreptăţi – şi aceasta ar trebui să fie funcţia lor principală.
Pentru a ne întoarce la necesitatea unui asemenea înalt profil uman de a înţelege  şi aplica psihologia, îţi voi da un bun exemplu pentru a ilustra ce am vrut să spun. 
La televizor urmărim următorul reportaj: Un tânăr a luat o armă şi a ucis şapte  oameni, inclusiv două femei şi doi copii. Reporterul arată  petele de sânge şi  corpurile, adăugând că ucigaşul a imitat stilul unui actor, bine cunoscut pentru  rolurile sale violente din filme. Şi rezultatul? Criminalul va fi mândru de el însuşi –  nu numai pentru că a ajuns de “notorietate naţională”, ci şi pentru că a fost comparat  cu unul dintre cei mai populari eroi ai filmelor violente moderne. Dar, pe lângă  acestea, un alt asemenea nebun, care vede reportajul şi  ascultă comentariile  reporterilor care acordă o atenţie deosebită odioasei crime, va fi inspirat să caute
momentul propriu pentru “glorie naţională”. 
O asemenea persoană este, de obicei, un eşec – o persoană reprimată, frustrată,  inhibată; o persoană ignorată, care tânjeşte după recunoaştere. El tocmai a văzut  reportajul şi ştie că toate formele de violenţă pot constitui subiectul unui reportaj, şi  pot fi uneori exagerate, de reporterii şi jurnaliştii T.V. Poate că fotografia sa va  apărea pe prima pagină a tuturor ziarelor – şi atunci, de ce nu? Apoi va apărea în  faţa Curţii de Justiţie şi poate că se va face referire la un nume ca Jack Spintecătorul  sau Ştrangulatorul cu Mănuşa de Catifea. 
El nu va mai rătăci printre muritorii de rând. Răul pe care îl poate provoca un  asemenea reportaj iresponsabil este inimaginabil. Iresponsabilitatea şi nechibzuinţa  nu sunt calităţi care să apară la naţiunile civilizate. De aceea, spun că pe Pământ, nu  aţi ajuns nici măcar la prima litera a cuvântului “civilizaţie”.    
- Deci, care este soluţia?
- De ce pui o asemenea întrebare, Michel? Ai fost ales pentru că ştim cum  gândeşti, şi eu ştiu că tu ştii răspunul la întrebarea ta. Totuşi, dacă insişti, îl vei auzi  din gura mea. Jurnaliştii, reporterii şi oricine altcineva a cărui funcţie este aceea de  a disemina informaţii nu trebuie să dedice mai mult de 2-3 rânduri pentru asemenea  crime. Ei ar putea să spună simplu: am fost informaţi despre uciderea a şapte  oameni de către un lunatic iresponsabil. Indiferent unde s-a petrecut,  crima  este un  eveniment regretabil într-o ţară care se consideră a fi civilizată. Punct.
Cei care îşi caută ziua sau săptămâna de glorie vor face un pas în lături de la  crimă ca şi scop pe care şi l-au propus, dacă eforturile lor primesc în schimb atât de  puţină publicitate. Nu eşti de acord?
- Atunci, ce ar trebui să conţină reportajele lor?
- Sunt atât de multe lucruri care merită a fi arătate – reportaje despre evenimente  care să merite, îmbunătăţesc  psihicul oamenilor de pe Pământ în loc să spele  creierele într-o direcţie negativă. Reportaje cum ar fi despre a-ţi risca viaţa salvând  un copil de la înec, de exemplu, sau despre asistenţa acordată săracilor pentru a-şi  îmbunătăţi  soarta.
      Desigur, sunt care  întru totul de acord cu tine, dar sunt sigur că circulaţia ziarelor  depinde de stirile senzaţionale pe care le conţin. Şi iată-ne, înapoi la “rădăcina  răului” pe care am menţionat-o mai devreme – banii. Acesta este blestemul care  subminează întreaga voastră civilizaţie; şi totuşi, în acest caz particular, situaţia  poate fi inversată dacă cei responsabili ar fi motivaţi de schimbare. Nu contează pe  ce planetă, cele mai mari pericole pentru omenire sunt, în final, mai curând de  natură psihologică decât de natură materială.''

Pina la ziua cind reportajele care ''îmbunătăţesc  psihicul oamenilor de pe Pământ'' vor prima ,va recomand si dvs. butonul ''turn off'' cel putin pe parcursul acelor emisiunii care te tin cu ''sufletul la gura''(bombardat cu tot felul de prostii de ''importanta nationala'').La mine a dat rezultate excelente...

duminică, 4 aprilie 2010

RE-CALIBRAREA UMANITATI

Transmis de Steve Rother
SALUTARI DE ACASA !
RE-CALIBRAREA UMANITATII
In aceasta zi noi impartasim cu voi multe din ceea ce se intampla. Corpurile voastre fizice se schimba zilnic pentru a ingloba mai mult din propria voastra lumina. Re-calibrarea fizica prin care treceti ca si indivizi incepe acum sa se imprastie prin fiecare parte a intregii planete, asa cum ati atins in colectiv, masa critica. Noi am mentionat putin din procesul de re-calibrare si v-am spus despre cateva din proprietatile fizice care se vor schimba si cateva lucruri care vor avea loc in fiecare dintre voi , asa cum mergeti inainte.
Veti vedea o crestere uriasa a energiei sexuale, energia fortei de viata de pe aceasta planeta , intr-o multime de moduri. Peste timp, veti incepe sa aveti controlul constient asupra anumitor grupe de muschi , pentru care nu ati avut controlul constient inainte.
Veti afla ca veti putea cei care respira constient, decat cei care respira inconstient. Veti afla ca veti avea o abilitate mai mare de a intra nu numai in propria voastra telepatie, ci , la nivele constiente, veti fi capabili sa intrati in telepatie unii cu altii, foarte clar si cu mare usurinta . Pentru a experimenta acest proces, exista multe schimbari fizice prin care corpul vostru trebuie sa treaca. Acesta este un pas evolutionar si nu are loc peste noapte, dar cand priviti inapoi la el, 100 de ani va fi ca si cum s-ar fi intamplat peste noapte.
Sa vorbim despre proces, astfel incat sa vedeti ceea ce se intampla, deoarece mult din pregatirea voastra are loc dupa un program al timpului , care va aseaza la locul potrivit , la timpul potrivit. Nu santeti singurii care se schimba. pamantul insusi se schimba, deasemenea. Noi am mentionat inainte ca voi treceti printr-un proces de re-calibrare, astfel incat energeticile voastre pot detine mai mult din propriul vostru spirit , decat a fost capabil vreodata corpul vostru fizic sa detina inainte. Cand v-ati luat corp pentru prima data, a existat o uriasa portiune a voastra care nu s-ar fi potrivit in corpul fizic. Voi ati lasat acea portiune in urma, in
alta dimensiune pe care o numiti Acasa. Actualmente, voi va conectati Acasa prin aceasta parte a voastra, pe care ati numit-o Sinele vostru Inalt. Aceasta este acea parte din voi care traieste inafara corpului vostru fizic. Mai mult din acea parte din voi va fi acum in corpul fizic. Copiii care se nasc in fiecare zi aduc aceste atribute . Ochii lor sant mai stralucitori si voi incepeti sa vedeti mai multa energie venind de la ei si mai multe capacitati. Voi ii vedeti deasemenea comunicand telepatic, in feluri in care voi nu ati facut-o niciodata inainte. Dar totusi, voi evoluati in exact acelasi proces.

NOILE TIPARE UMANE
Copiii nascuti acum nu trebuie sa mai treaca prin exact acelasi proces de evolutie, pentru ca ei sant plasati bine deasupra curbei. Restul dintre voi care santeti aici , santeti cei care evoluati pentru a recupera. Aceast lucru a fost intotdeauna limitat pe planeta Pamant. Tiparul pe care l-ati ales pentru a va gazdui spiritul pe durata acestei incarnari este un tipar limitat.
Ilustrarea pe care vi-o daruim este ca acesta detine doar o portiune a sufletului vostru. La inceputuri, au existat 500 de tipare de acest fel si voi ati ales unul. A fost probabil acelasi pe care l-ati ales in ultima viata si si acelasi pe care l-ati ales inainte de aceasta, pentru ca aveti tendinta de a fi creaturi ale unui obicei, chiar ca si suflete. Voi ati ales acelasi fel de tipar, pentru ca va simtiti confortabil cu el. Voi ati ales sa fiti barbati sau femei. Voi intrebati :" Cum voi lucra in aceasta incarnare? Cum imi voi face magia de data asta? Va fi mai usor pentru mine sa imi invat lectiile ca femeie sau poate ca barbat"? In majoritatea timpului, ca si fiinte ale obiceiului, voi ati ales pe cel cu care va simtiti confortabil si stati cu el de multe, multe incarnari, pana cand exista un motiv pentru a-l schimba.

CREAND ACASA AICI, PE PAMANT
Pamantul insusi se adapteaza. Daca va priviti corpul fizic, asa cum va re-calibrati si luati in considerare ce va spunem noi mai mult in ceea ce priveste sistemul energetic - acesta gazduieste mai mult din spiritul vostru si exact acelasi lucru este adevarat si pentru planeta Pamant. Ea se re-calibreaza si face asta de mai mult timp, pentru a detine mai mult din energetici, pentru a detine mai mult din spiritul de Acasa. Daca doriti sa creati cerul pe Pamant , vetiu avea nevoie de cooperarea Pamantului. Asta este ceea ce se intampla. Ea incepe sa evolueze mai rapid decat v-ati gandit ca este posibil vreodata.

FITI ATENTI LA OCEANUL PACIFIC
Noi am mentionat de multe ori ca planeta nu este bolnava. Ea este insarcinata si se misca printr-un proces al nasterii si voi incepeti sa vedeti travaliul durerilor nasterii. Noi am facut o predictie acum cativa ani si o repetam din nou astazi, pentru ca este in curs de desfasurare. Fiti atenti la Oceanul Pacific, pentru ca de acolo vor incepe deschiderile energetice mai intai, pe Pamant. Poate fi foarte bine sub forma activitatii seismice sau vulcanice, dar priviti Oceanul Pacific si Inelul de Foc , care sant actualmente locul de nastere al planetei Pamant. Priviti evolutia, asa cum Pamantul incepe sa treaca prin propriile cicluri ale nasterii. Acestea vor deveni mai intense si mai dificile. Vor fi timpuri cand portiuni uriase din polpulatie vor pleca. Ati vazut asta in
saptamanile ce au trecut si o veti vedea din nou . Nu este vorba ca acestia fac ceva bun sau rau. Asta nu inseamna ca acei oameni care au plecat nu au avut o vibratie destul de inalta pentru a ramane aici. De fapt, multi dintre ei aveau o vibratie atat de inalta, incat ei nu puteau ramane mai mult si pur si simplu au folosit oportunitatea pentru a pleca. Va exista o echilibrare a energeticilor pe planeta Pamant in multe feluri diferite. Toti acei oameni care pleaca tocmai pentru acest motiv, se intorc inapoi ca Copii de Cristal , cu atribute incredibile. Ei se intorc pentru ca, pentru ei , a urma aceasta cale este mai usor decat cresterea vibratiei lor in mod constient , cale pe care voi o urmati chiar acum. Totusi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil daca voi, cei de aici, nu ati face pasii necesari. Aceasta este piesa care va ajuta fiecare persoana de pe planeta, cand voi evoluati singuri acolo unde va castigati propria incredere spirituala.

TIPARELE EXAGERATE
Steve (cel care transmite channel-ul) , a mentionat despre gasirea vocii voastre si descoperirea acelui loc , care este vocea Sinelui vostru Inalt. Acesta este scopul vostru si ceea ce rezoneaza intr-adevar ca adevar, de-a lungul fiecarei parti a fiintei voastre. Conectati-va si impartasiti acel fragment oricand este posibil, pentru ca asta este una din piesele pe care le-ati adus de Acasa si acum aveti o capacitate mai mare de a o darui, mai mult decat vreodata inainte. Fiecare dintre voi a ales unul din cele 500 de tipare disponibile pe aceasta planeta. Acesta este motivul pentru care vedeti cateodata pe cineva care seamana sau chiar actioneaza ca cineva pe care il cunoasteti. Vestile bune sant ca exista doar 499 de oameni pe care trebuie sa-i cunoasteti pentru a va putea intelege cu ei. Dar voi nu santeti limitati fata de cele 500 de tipare, pentru ca asta face parte din schimbarea voastra evolutionara si re-calibrarea fizica care are loc pentru corpurile voastre fizice chiar acum. Voi depasiti tiparele care v-au locuit corpurile fizice si energeticile pa durata acestei vieti. Acum acestea au capacitatile unor noi atribute , noi proprietati si noi energetici in acelasi corp fizic cu care v-ati nascut. Aceasta este oportunitatea pentru voi de a trece printr-un pas evolutionar si a fi renascuti fara a merge Acasa. Aceasta este exact cum a fost prezis de catre multi de pe aceasta planeta, acum mult timp in urma.
De ce va indoiti de acest lucru? Desigur, acum vi se intampla voua si asta este partea cea mai frumoasa, deoarece acum, ceea ce are loc este ca voi va nasteti pe Noul Pamant.
Pamantul continua sa treaca prin cateva schimbari. In Inelul de Foc care inconjoara Pacificul veti vedea mai multe miscari in anii 2010, 2011, 2012 si 2013 , decat ati mai vazut inainte pe aceasta planeta. veti vedea schimbarea energiei si toate acestea pot fi incetinite si controlate - nici una dintre ele nu trebuie sa fie negativa sau catastrofala. Acestea pot reprezenta un pas evolutionar inainte. Felul in care o faceti este simplu: voi va simtiti pe voi. Da, voi puteti simti tristetea si trauma. Oricand exista o trauma pe Pamant , aceasta ridica un val de energie care este simtit de catre fiecare fiinta umana. Este usor pentru voi sa fiti invaluiti intr-o trauma si in drama din jurul ei. Este usor pentru voi sa spuneti :" Ce rusine ! Ce oribil !". Va simtiti inima golita si apoi mergeti de-a lungul zilei intr-o stare de ameteala. Aceasta face rau corpurilor voastre fizice si nu serveste nici unui scop. Ideea a ceea ce dorim noi sa faceti este sa celebrati aceste schimbari ale planetei
Pamant. Priviti acestea dintr-o perspectiva simpla : voi ati suferit o tragedie in acest loc numit Haiti, dar priviti cum a raspuns lumea la aceasta. Toti au dorit sa faca cate ceva - indiferent ce au putut sa faca pentru a usura durerea , pentru a se conecta.
Aceasta lectie a fost valoroasa pentru umanitate mai mult decat toate vietile care v-au fost date pentru a face ca acest lucru sa se intample.

CHEMAREA LA TREZIRE
Voi aveti acum capacitatea de a va conecta la nivele foarte profunde cu energia inimii chiar de la inceput. Acestea sant locuri in care fiecare dintre voi trebuie sa invete, deoarece nu ati fost nascuti in corpuri care sa fi fost capabile de acest lucru. Voi va adaptati acum la noi posibilitati si la noi energii, care vor aduce deasemenea o noua relatie cu tot ceea ce este in jurul vostru.
Pe durata acestui timp, cunoasteti ca de multe ori veti fi in aceasta pozitie inalta unde puteti ajuta pentru a aduce alti oameni sus. De aceea santeti aici. Va rugam nu va coborati pozitia , nu va simtiti tristi si sa nu simtiti greutatea lumii pe umerii vostri. In schimb, simtiti oportunitatea de a ajuta. Simtiti oportunitatea de a avea scop si de a intra in actiune intr-un fel, deoarece pentru asta ati venit aici. Ar fi o rusine daca a ti petrece toti acesti ani pe planeta pamant asteptand aceasta oportunitate si apoi sa adormiti chiar in mijlocul ei.
Chemarea la trezire este acum. Alarma ceasului suna si voi aveti o alegere. Voi puteti inchide alarma
pretinzand ca nu a sunat sau puteti atipi, pretinzand ca asteptati sau puteti actiona. Acest lucru se va intampla fiecarui uman de pe planeta Pamant. Fiecare dintre voi trece prin aceasta schimbare evolutionara care va fi dificila, pentru ca umanii percep schimbarea ca fiind dificila. Asadar, voi va puteti schimba perceptia inainte ca aceasta sa se intample si cand vedeti activitate in Pacific, care reprezinta plamanii planetei. Cand vedeti activitate in jurul Inelului de Foc, cunoasteti ca plamanii ei se dilata si noi locuri se construiesc. Nu este vorba despre distrugerea planetei , in schimb este vorba despre construirea unui nou mediu pentru umanii imputerniciti. Pamantul isi face treaba. Voi ce faceti?
Aceasta este intrebarea pe care el vi-o pune acum , pentru ca voi faceti parte unul din celalalt. El are nevoie de ajutorul vostru. Conectia intre umani si Pamant este mult mai puternica decat s-a gandit cineva vreodata ca este posibil, dar iata ca asta se intampla aici, acum. Efectele acestor schimbari nu trebuie sa fie negative. Voi puteti sterge aceste lucruri cu tiparele gandurilor voastre si in special daca le adaugati unul peste altul.

PUTEREA LUMINII
Modul in care adunati pe planeta este sa adaugati 1 la 2, la 3 , la 4, la 5 , crescand cate o unitate in timp, dar aceasta nu este constanta universala atunci cand campurile energetice se conecteaza. Cand voi va conectati campurile energetice , aceasta devine exponentiala : 1 la 2 , la 4 , la 8 , la 16, la 32 si asa mai departe, foarte repede, pana la punctul la care aceasta incepe sa creasca la rate incredibile. Acestea sant armonicile vibratiei voastre, pentru ca armonicile pot fi combinate la varful altor armonici si pot aduce lucrurile in armonie pe acest Pamant , care nu au existat niciodata inainte. Voi le creati aceasta acum si oportunitatile sant acum aici, in fata voastra. dragii nostri, aceasta schimbare nu va fi usoara. Voi vedeti deja o parte din provocari si totusi aceasta poate fi cea mai minunata si plina de bucurie schimbare care a avut loc vreodata de-a lungul universului. Noi va rugam acum sa va faceti partea voastra. mentineti-va energia, mentineti-va cele mai inalte sperante si vise a tot ceea ce doriti in viata voastra, fiecare lucru pe care il doriti si pentru care santeti recunoscator. Creati noua lume cu gandurile voastre chiar acum si priviti cum corpul vostru de dezvolta in aceasta lume. Acesta este un proces uimitor si nu s-a mai intamplat niciodata pe acest Pamant. Voi scrieti istoria cu fiecare respiratie pe care o faceti. Faceti-o bine. Faceti-o conform scopului. Faceti-o cu intreaga constiinta ca voi santeti un spirit care pretinde a fi un uman si ca aveti ceva de valoare. Va veti gasi scopul pe planeta Pamant.
Veti fi atat de inalti cat puteti fi si noi santem incredibil de mandri de voi. Nu este usor sa fii uman ; nu este usor pentru noi sa va privim ca fiind umani. Sant timpuri cand nu va puteti gasi pe voi insiva. Va uitati in oglinda si aveti lacrimi pentru ca , cateodata va simtiti atat de singuri si totusi voi nu intelegeti ca noi santem chiar in spatele vostru. Noi va tinem cateodata atunci cand dormiti. Noi vedem ca voi aveti un vis urat si va atingem gentil in colturile obrajilor pentru a va ajuta sa zambiti, deci, noi putem sa va ajutam sa schimbati realitatea voastra putin, pentru ca voi ne-ati dat permisiunea sa facem asta. Acum, voi luati asta si faceti-o
pentru voi insiva si unul pentru altul. Atingeti-va unii pe altii in felul in care ingerii va ating. Imputerniciti orice persoana pe care o vedeti in jurul vostru. Nu aveti de sa va temeti daca faceti acest lucru, deoarece nu este o cursa pentru a vedea care ajunge primul. Noi ne aflam in aceasta situatie impreuna si stim ca santem aici, asteptandu-va.
In momentul in care indepartati somnul de pe ochii vostri, noi santem acolo pentru a va aminti cine santeti voi cu adevarat. Noi santem atat de onorati sa fim in prezenta voastra, pentru ca voi santeti maestrii Tablei de Joc si noi santem onorati sa fim aici. Noi cunoastem durerea pe care ati experimentat-o si va onoram pentru aceasta durere ; veti vedea aceasta durere diferit atunci cand veti ajunge Acasa. Noi stim ca este foarte dificil pentru voi , dar nimeni altcineva nu o putea face. Era nevoie de cei mai curajosi ingeri pentru a-si lasa aripile si a veni aici jos si a juca , totusi iata voi santeti aici. Bun venit Acasa ! Cunoateti ca noi santem cu voi in fiecare secunda a fiecarei zile, daca voi alegeti sa fie asa. Deasemenea cunoasteti ca voi faceti o treaba fantastica si noi santem incredibil de mandri de voi.
Noi plecam cu cea mai mare onoare , reamintindu-va trei lucruri: Hraniti-va unii pe altii cu fiecare sansa pe care o aveti. Tratati-va unii pe altii cu cel mai mare respect. Jucati-va frumos impreuna. ESPAVO.
Sursa : www.lightworker.com/beacons
Mesaj preluat de pe  http://alexandracoliba.blogspot.com/